Rochii spectaculoase de bal

Bun găsit.

In ultima perioada magazinele din străinătate prind foarte bine si la noi in țară. Mai ales magazinele cu îmbrăcăminte ,încălțăminte si accesorii. In câteva cuvinte acele shop uri cu de toate. Părerea mea este ca, oricare fata interesata de aspectul frumos si propriul stil , se uita cel putin o data pe site urile de îmbrăcăminte. Fie  ca plasează o comanda ,sau pur si simplu pentru a descoperi noi tendințe in moda.In primul rand, pentru a putea comanda de pe site-urile străine ,trebuie sa te interesezi de metoda de livrare, siguranța pe care o ofera clienților, politica de returnare ,dar si perioada de transport si costurile livrării. De aceste aspecte trebuie sa țineți cont si daca accesați site ul  27Dresses. . Nou descoperit de mine , printre toate altele pe care le vizitez deseori, acest magazin te va impresiona numaidecât. Este situat in Londra,înființat in anul 2012. Magazinul ofera îmbrăcăminte , rochii de nunta, rochiile bal, in toate mărimile si culorile posibile. Produsele sunt confecționate din materiale calitative . Plata comenzilor si detaliile personale ale cumpărătorului sunt protejate si confidențiale ,oferind siguranță dorita de clienți. 

Ce am văzut si imi place la nebunie este ca magazinul poate face pe plac si celui mai pretențios client,astfel încât ofera posibilitatea de  crea rochii sau haine personalizate.   Magazinul este cunoscut,si hainele sale ajun in SUA, Europa,Australia si Asia, însumând peste 230 de tari in întreaga lume. 

Cheap prom dresses sunt la mare cautare perioada acesta la noi in tara. Este perioada absolvirii liceelor si facultăților, iar domnișoarele se pregătesc intens pentru balul de absolvire. Recomandarea mea este foarte bogata. Pe site se găsesc zeci de modele de rochii, din tulle, paiete, voaluri ,decupate, cu mâneci , exact ce isi doreste fiecare. Preturile variază in funcție de modelul ales.  

Mi-as dori sa pot lăsa aici toate rochiile care mi-au plăcut,insa credeti-ma ca sunt foarte multe, așadar ma limitez la trei modele. Dar veti vedea toate frumusețile cand veti intra pe site.  Prima rochie cu aplicatii si  broderie este intr-o culoare roz prafuit ,cu dantela si tulle. 

https://www.27dress.com/c/prom-dresses-33.html?utm_source=blog&utm_medium=

Urmatorul model care mi-a atras atentia este aceasta rochie roșie  din voal, simpla de culoare rosie. Cu un decolteu generos si despicata pe picior. Pe cat este de simpla, pe atat de mare efect are. Este si sexy dar si decenta in acelasi timp. 


https://www.27dress.com/p/beautiful-open-back-v-neck-side-split-a-line-red-prom-dresses-110087.html



Urmatorea rochie este superba. Rochia stralucitoare in nuanta de lila, este confectionata dintr-un material sclipitor,si croi larg. Are bretele si decolteu adanc.  Se potriveste atat unei fete cu bustul generos, dar si unei fete mai slabe


https://www.27dress.com/p/gorgeous-v-neck-sleeveless-sequins-long-prom-dress-109878.html


Etichete: