Magazin FREEDOMSILK

Buna dragi cititori ! 


Astazi vorbim despre o noua descoperire in materie de fashion . Stiti ca sunt fana  cumparaturilor online , si cunosc destul de multe magazine de pe care imi fac cumparaturile, sau cel putin le vizitez deseori pentru a-mi reimprospata cunostintele,ori pentru a descoperi outfit-uri noi si combinatii de haine. Asadar, va prezint astazi magazinul Freedomsilk. Acesta a luat nastere in anul 2013 si are o poveste super interesanta.

” Se face că Belle ,creator al magazinului sufera de acnee.La vremea aceea,dermatologul ei i-a prescris sa doarma pe asternuturi de matase,pentru ca pielea sa se vindece. Cautand in zeci de  tari matasea aceea de calitate, nu a gasit-o. Dupa ce a citit mult despre matase si si-a aprofundat cunostintele,a ajuns la concluzia ca aceasta matase 100 % naturala se gaseste in China,si că aceasta ar fi cea mai buna alegere. Aceasta matase a fost cea mai buna posibila pentru piele,complet lipsita de alergeni si toxine. Efectele au fost imediate iar Belle a descoperit acest secret de frumusete care era uitat de mult, asadar s-a nascut Freedomsilk”.

Magazinul ofera produse de calitate, articole moderne, accesibile si pe toate gusturile. Ce gasim mai exact in magazin: pijamale pentru femei, pijamale pentru barbati, lenjerii pentru pat dar si haine pentru femei, ( camasi, pantaloni,fuste ). Toate din matase naturala. Cheia acestui obiectiv este posibilitatea de a face stilul accesibil dar in acelasi timp unic pentru cumparator. Acest concept este veritabil prezentat cu mandrie,determinat de calitate si accesibilitate. Este important de remarcat ca magazinul nu urmareste scopul de a castiga maximal din vanzari ci  limiteaza pretul vanzatorului pentru a ramane un magazin popular si accesibil. 

Si ca sa nu vorbesc fara dovezi, am sa va arat cateva articole care mi-au atras de indata atentia. Desi puteti intra de indata pe site, si  veti beneficia si  de un discount de 10 % la comandă. 

Momme Terse One Side Silk Pillowcase , perna matasoasa , foarte frumoasa si de calitate. Are aspect luxos si ofera acelasi aer in orice incapere. Are dimensiunile de  51x76 cm.Are pretul de 25.99$ si se gaseste pe toate culorile. 



Momme Designer Printed Hot Pink Silk Pijama Set, minunata pijama la care mi-au fugit ochii instant. Compusa din bluza cu maneca lunga si pantalon lung, nu are cum sa nu iti atraga atentia acest imprimeu foarte colorat care iti ofera o stare de bine pozitiva.Se vad a fi foarte comode, fine la atingere si foarte foarte frumoase. Pretul acestora este de  159,00$. Pijamaua se gaseste in 5 marimi de la XS,S,M,L-XL.




Womens Classic Elegant Silk Camisole Set, un set scurt de vară este cel mai frumos vis. Atat de moale la atingere , foarte catifelat si placut pe piele. Orice doamna trebuie sa detina un astfel de set pe care sa si-l puna seara la culcare si sa se simta confortabil. Pretul acestuia este de 89,00 $. 

 Ce parere aveti ? Nu-i asa ca se gasesc lucruri interesante in acest magazin? Va tenteaza vreun produs din cele aratate de mine?  Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul magazinului, www.freedomsilk.com . Cumparaturi placute :) 

Etichete: ,