Cosmetice favorite in anul 2018


Salutare tuturor si La multi ani 2019. Fie ca acest an să vină cu multe împliniri si succese către noi toti!

Am de vreo săptămâna început acest articol despre produse favorite ale anului 2018. De fapt nici nu știam cum sa încep sa ma exprim la cum am o grămada de produse faine , calitative si de care sunt foarte mulțumită. Nu cred ca am mai facut asa o ”retrospectiva” de genul , asa ca aceasta este prima . Am tras un pic cu ochiul la Gabriela Bratu care astăzi a postat un articol cu favoritele lui 2018 si ca prin magie mi-a venit inspirația :) 
  Ei bine am realizat ca ar fi mai usor sa fac si eu un top al câtorva cosmetice folosite cel mai des anul acesta.  Am ales  10 produse .  As fi mai avut o grămada si de îngrijire corporala , pentru păr ,insă ma opresc deocamdată la produsele astea care ne ajuta sa ne ”punem” fața . 

In imagini vedeți produse din următoarele brand-uri: Elemis,Golden Rose,Avon,Sleek,Rimmel London,Maybelline New York,Bioderma,Pretty by Flormar. 


Fondul de ten de la Maybelline New York a fost o ”revelatie” pentru mine. Tenul meu este unul gras cu tendința de acnee. De aceea am nevoie de un fond de ten cu acoperire medie care nu încarcă pielea. De obicei foloseam un fond de ten de la Avon din gama Luxe,cred ca am folosit vreo 3 ani la rand acest produs. Nu avea acoperire mare ,era mai mult hidratant.Asa mi se parea mie. Asa cum spuneam , pe tenul meu mai apar coșuri insuportabile care nu erau acoperite de acest fond de ten . Si am început sa caut alt produs,poate mai bun. Dupa căutări pe site-uri , am gasit pe Elefant.ro un fond de ten Fit Me , mat perfect pentru tenul gras. Am citit multe recenzii pozitive despre el , pretul a fost unul decent asa ca mi l-am cumpărat. Nu il recomand persoanelor cu tenul uscat , deoarece are tendința sa sa cunoască totusi cojitele acelea care mai sunt ba pe frunte , sau barbie ori in zona nasului. Ei bine, la mine a căzut perfect, il distribui pe fata cu un beauty Blender umed si la final nu mai este nevie sa fixez produsul cu pudra. Este destul de matifiant , dar totuși nu are aspect de masca pe fata. Eu am fost foarte mulțumita de el. Aici l-am avut in nuanța 110 foarte deschis ,pentru ca pe perioada de primăvară -vara tenul meu se mai închide la culoare , așadar am preferat o nuanță asa mai deschisa ca sa imi acopere cearcănele bronzate si nasul. In toamna , mi-am luat nuanța 105 foarte potrivit acestui sezon. Este cu un ton mai închis decât 110, exact ca pielea mea.


Alt produs de care nu ma mai pot despărți este crema hidratanta de la Bioderma. La fel este porivita tenului meu gras. Are o consistent cremoasa mai groasa , si se absoarbe imediat in piele. Este deja al doilea tub pe care l-am început. 


Un alt produs nou pentru mine, de fapt dacă stau sa ma gândesc majoritatea produselor din imagine au fost noi pentru mine. Nu mai folosisem Sleek , Bioderma,Maybelline etc. Aceasta de mai sus este o paleta de farduri Sleek in nuanțele acestea cuceritoare si rezistente. Nu prea am palete de farduri decat una de la Flormar mică , una de la Revolution si aceasta . Dintre toate, aceasta a fost cea mai folosita. Nu ma machiez eu foarte des ci doar cand plec in oraș sau la evenimente. Aceste culori sunt minunate,asa de pigmentate ca rezista pana a doua zi pe pleoape. 

Sa vă spun puțin si despre rujul meu preferat . Am aici 3 bucăți , insa cel mai folosit a fost cel de la Golden Rose , rosul acesta intens si provocator. Il iubesc si se potrivește perfect cu un machiaj simplu , exact asa cum imi fac eu. Acesta rezista si 8 ore chiar daca consum mâncare ori băutura. 



Si parfumul meu preferat din toate timpurile , vechiul Today de la Avon, cu miros de crin , imi încânta mereu simțul olfactiv. Il folosesc de cand eram in scoala generala, mama il avea numai pe acesta si luam si eu de la ea. Am crescut cu acest Today si nu il vad demodat deloc. 

Mai am un mic kit de sprâncene de la Rimmel London ,de care ma ajut atunci  cand vreau sa imi umplu golurile din sprâncene. Are ceară si fard si doua aplicatoare. O pensula pentru fard si o perie pentru ceara de fixare. 

Mai am o paleta de 3 culori cu farduri pentru conturarea fetei tot de la Rimmel London.De asemenea si aceste sunt foarte pigmentate si au un sidef minunat. 

Si inca un produs parfumat , o crema de maini Elemis , foarte hidratanta pe care o iubesc.

Rujurile de la Pretty by Flormar si Sleek Mat au fost folosit si ele cu succes. Cel roz de la Pretty este cel mai cremos dar cu finish mat , numai ca nu e rezistent la transfer. Rujul mov de la Sleek se folosește dupa ce buzele au fost hidratate si aplicat un balsam de buze pe ele. Acesta este rezistent la transfer. 

Cam acestea au fost produsele cosmetice pe care le-am folosite cel mai mult in anul 2018 . Daca aveți si voi sugestii pentru anul acesta , ce sa incerc , cum sa folosesc , sau sa imi spuneți ce ati mai folosit voi, aștept in comentarii părerile voastre. 


Etichete: