Primele produse de la Green Cosmetic

   Bun gasit la o noua pagină cu prezentare de produse ! 

   Cele două produse despre care vă povestesc astazi vin de la brand-ul Green Cosmetic . Este pentru prima data cand  mă intalnesc cu aceste produse dermatocosmetice. Vin de la producatori din Italia si sunt comercializate in Romania de magazinul Romfarmachin SA .Acest magazin este distribuitor exclusiv in tara noastra pentru toate marcile prezente pe online greencosmetic.ro
Toate produsele sunt foarte amanuntit selectate pe baza certificarilor europene in acest domeniu. Toate sunt cat se poate de bune si se gasesc in variante pentru orice tip de ten si cat mai naturale.  Eu am doua produse cosmetice din gama Gri Elementi .



Este vorba un Gel de curatare dermato-purifiant si  despre Apa Micelara Geotermala .

Gel de curățare dermato-purifiant ,este recomandat pentru tenul gras/mixt. Curata in profunzime tenul si ajuta pielea sa ajunga la parametrii normali de sebum . Produsul este sub forma de spumă fină care se aplica pe ten. Se maseaza usor , mai apoi se clateste . Flaconul de 200 ml contine urmatoarele ingrediente : ( AQUA , MAGNESIUM LAUTRETH SULFATE ,DISODIUM,MELALEUCA,LAVANDULA AGUSTIFOLIA )

 Apa micelară geotermală , nu contine alcool si este pe baza de apa geotermala sulfuroasa. Dupa folosire ,hidrateaza pielea si o tonifiaza.Este recomandata tuturor tipurilor de piele .Mai are efect relaxant si reechilibreaza ph-ul pielii . Ce imi place cel mai mult mie , este ca nu are parfum si nu necesita clatire dupa ce este folosita. Se aplica cu o discheta demachianta , prin tapotare usoara pe fata si gat. Este printre demachiantele mele preferate .



Aceste produse le puteti gasi pe site la preturi incepand cu 19,99 lei . Totodata , veti gasi si mai multe categorii de produse , cum ar fi ”mama si copilul” ,cu produse exclusiv pentru mămici, copii si bebelusi. 

Poate vă intereseaza si alte demachiante pe care le puteti gasi aici . 

Etichete: