Magazin de rochii accesibile la preț - MillyBridal -

Hei , si bine ati revenit pe blogul meu ! 

In articolul de astăzi vă arat noua mea descoperire in materie de magazine chinezești cu haine frumoase.  Știți ca am mai vorbit pe blogul meu despre faptul ca imi place sa fac cumpărături de la chinezi.  Magazinul despre care scriu astazi se numește  MillyBridal .  Pe lângă faptul ca in acest magazine găsești tot felul de modele de rochii in toate culorile si materialele , mai  au si preturi incredibil de mici , care pornesc de la câteva £ . 


Dupa cum ii spune si numele , acesta este dedicat in special femeilor care isi cauta rochii de mireasă , rochii de ocazie  , chiar si accesorii . 

Ca să va dau si mai multe informații , toate articolele de îmbrăcăminte sunt confecționat din materiale de calitate. Cum ar fi dantela brodata , voal scump , sau mătase originala. 

Acest magazin își împarte articolele vestimentare pe categorii. Cum ar fi .

Rochii de mireasa , rochii de bal , rochii de evenimente

MillyBridal UK


Rochiile de mireasa  le găsiți in diferite colecții pentru sezoane , dar si in toate modelele si mărimile . De la genul de rochie A-line , până la stilul prințesă sau genul de rochie flow flow foarte lejera. Rochiile de mireasa pornesc de la prețul de 99,99 £ , si ajung la un maxim de 300 £. După părerea mea, aceste preturi sunt extraordinar de mici , in comparație cu ce avem in țara noastră. Un alt avantaj este că aveți posibilitatea de a alege din peste 800 de modele. Aveți si posibilitatea de a returna produsul dacă nu va place sau dacă nu vi se potrivește mărimea , in decurs de 7 zile de când ați primit coletul .

Cheap PROM Dresses UK


Se știe despre rochiile de bal ca trebuie sa fie cat mai vizibile , extravagante si deosebite. Atât o rochie simple , cat si una extravaganta poate avea o poveste frumoasa si poate oferi o alură deosebita fetei care o poarta. Personal , nu a avut parte de un bal de terminare a liceului , din cauza faptului ca am fost foarte bolnava. Din acest motiv nu am putut ajunge. In imaginea de mai sus vedeți o rochie exemplu pentru un bal de terminare a liceului. Culoarea este preferata mea , dar si designul si aplicațiile. Aceasta rochie este confecționată din voal , broderie si paiete. Pe site se găsește la prețul de 115, 90 £ .

Plus Size Prom Dresses

Dupa cum v-am scris si mai sus , pe acest site se găsesc  rochii pentru toate dimensiunile si formei corpului unei femei . In acest speech scris , vă voi arata doua rochii pentru persoanele mai plinuțe . Cine a spus ca o femeie plinuță nu poate purta decolteu sau rochii scurte ? Ei bine , la acest magazin se găsesc rochițe decente pentru doamnele cu forme generoase. 





Livrarea produselor se face in decurs de  3- 6 zile lucrătoare de la plasarea comenzii pe site . 

 Ce părere aveți despre acest site ? Vă inspiră sa comandați de aici? Aveți vreun model preferat de pe site ? 





Etichete: