Specialist în curățenie - Sano -

     Bănuiesc  ca toata lumea stie despre acest brand Sano , ca ati aflat de  pe la rude  sau prieteni ori chiar ati cumparat din hipermarket-uri ,  si stiti că aici gasiti produse de curatenie pentru casa  si produse de ingrijire personală. 
Așa un exemplu să vă dau , ca să vă dati seama cat de bine este cunoscut pe piață , este că Sano a fost lider de piata in Israel , si este recunoscut la standarde internationale . Acolo a fost preferat de consumatori pentru cel mai bun produs de curatenie si ingrijire a casei . La noi in tara este prezent de mai bine de  15 ani . Sute de produse Sano se gasesc pe site-ul sanoproduse.ro  , si pot fi comandate cu usurinta din doar cateva clik-uri 
    Ce gasiti la Sano ?

    Începand cu produse de curatenie si mentenantă , detergenți pudră , insecticide si pesticide , scutece pentru adulti si copii, produse pentru igiena personală. 
    In urma cu trei saptamani am primit un pachet dragut cu produse Sano care a fost sponsorul  evenimentului GalatiBeautySwap3 . Aici am participat eu impreuna cu alte fete dragute, si fiecare a primit cate o punguta cu produse care ne sunt de mare ajutor.



  Să va spun ce vedeti in imagine. 

  Un sampon pentru copii 2 in 1 din gama Soft Care, Detergent concentrat Sano Forte pentru curatarea aragazului , Detergent de vase din gama Spark ,  Șervetele umede pentru bebelusi din gama Soft Care , si Prosop absorbant Sano pentru vase.

   Lotiune de baie pentru păr si corp 2 in1 Soft Care 



 Acest produs pentru par si corp mi-a picat la fix, cand taman i se termina-se șamponelul copilului. Stiam ca produsele din gama Soft Care sunt foarte calitative , hipoalergenice si contin extracte naturale. Acesta contine extract de musetel si este testat dermatologic . Nu este foarte parfumat , lucru ce mă bucura , este foarte hidratant si calmeaza pielea copilului . Produsul are gramajul de 500 ml . 



   Detergent de vase cu lavanda , este minunat la atingere , face spuma fină si curata din doar doua - trei picaturi. Chiar dintr-o cantitate mica de produs speli o gramada de vase si important e ca este concentrat si curata imediat orice urma de grasime su arsura . Nu afecteaza deloc pielea mainilor , dimpotriva mie mi se pare că lasă pielea foarte catifelată . Chiar vă recomand sa nu puneti prea mult produs pentru ca scapati greu de spuma. Cum am spus si mai sus , este eficient cu doar o ”lingurita” de detergent .



   Detergent degresant Sano Forte  , spun direct ca este foarte concentrat si la folosire trebuie neaparat sa folositi mănusi . Arde si curata tot ce atinge. Curăță fierul ala de pe aragaz  si rugina intr-o clipa. Nu e nevoie sa mai lasi la inmuiat , sau sa uzi cu apa inainte. Mi-a curățat lună o tigaie pentru  clătite , căreia nu credeam ca ii mai scot față . Este cel mai bun produs pentru oale si aragazuri ever. Il poti folosi pentru a curăta pe ceramică , fontă , tablă , aluminiu. 







Cat despre Prosopul Absorbant Sano , vedeti cum l-am integrat eu in bucataria mea. Si-a facut loc pe chiuveta , unde absoarbe orice picatura de apa . Este dintr-un material ”buretos” , asemanator unui burete  habar n-am cum sa v-il descriu.  Ideea e ca este super bun pentru ceea ce este el făcut , adica sa absoarba . Se spala foarte usor  , nu se decolorează si nu isi pierde forma. 


Șervețelele umede Soft Care , sunt foarte diferite de cele obișnuite de 5 lei pachetul. Mirosul este unul discret si nu foarte parfumat .Servetelul este grosuț , nu se intinde sau se rupe foarte usor. Este umezit complet si curata delicat pielea copilului , hidratand in acelasi timp. Aestea au fost primele testate din bagajul de la Sano . Bine că le-am facut poză inainte , că acum nu le mai aveam. De obicei un pachet de servetele umede ii ajung celui mic cam doua saptamani. Timp in care le-am folosit si acum cititi opinia mea in legatura cu ele. 


   In concluzie , Sano are grija atat de casa noastră , cat si de noi. Prin faptul ca ne ofera produse de ingrijire atat pentru noi cat si pentru locuinta. 
   Eu am mai folosit produse sano si inainte sa primesc acest goodie bag. Parerea mea a fost una pozitiva atunci, mai ales că acum am mai testat si alte noi produse de aici. 
   Dupa toate acestea, sunt complet convinsa de calitatea produselor si multumită de preturile pe care le au . Recomand cu incredere .