POPREAL - îmbrăcăminte pentru întreaga familie


          Este prima dată cand urmaresc cu atâta plăcere un site cu îmbracaminte dedicat intregii familii . Popreal oferă outfit-uri  si seturi pentru mămici-fetițe , tătici-băieței  dar si pentru nou născuti . Odata ce am descopeit magazinul online , nu stiam unde să ma uit mai intai  si mi-as  fi dori să pot cumpara cat mai multe articole vestimentare . Eu personal prefer sa fac cumparaturile online atat pentru mine cat si pentru soț si copil. Am indraznit sa apelez si  la site-urile straine , si am plasat cateva comenzi cu produse de care am ramas multumita.
  
           Pentru prima dată , am facut o vizualizare de produse la categoria de matching outfits mom and son  . Dintr-o singura cautare pe site , zeci de seturi frumoase mi-au atras atentia , mai mult pentru fetite decat pentru baietei .

           Dacă sunteti mamici de fetite sunteti cele mai norocoase dacă ajungeti pe acest site. Tricouri , fustite , bluze , hanorace si tot felul de hăinute frumoase. Cel mai impresionant lucru este că , aceste produse sunt foarte ieftine , adica au preturi ce pornesc de la cativa $

           Aici vă las cateva exemple ca sa vedeti cat de frumos arata seturile pentru fetite si mamici. Imi pare rau ca nu se gasesc seturi si pentru mamici si baietei. Acest lucru mă pune pe ganduri...hmmm... toate prietenele mele au cate o fetita...oare e timpul sa ma pun si eu pe treaba? Tare mi-ar plăcea să ne imbracam la fel  :)

                                            Set mamă -fetiță 


         Daca pentru mine si baiețel nu gasesc , macar sa il asortam cu tati , nu-i asa? 
La categoria matching clothes daddy and son , avem de unde alege atat pentru tati , pentru Patrick , set pentru amandoi , dar si set pentru noi trei :) 
         Eu ador cand vad familii imbracate la fel , de obicei părinti tineri cu copii . Toate articolele vestimentare sunt foarte ieftine si la moda. Daca doresti sa completezi o tinuta ,si sa o faci super chic poti alege de pe site, atat accesorii dar si incaltaminte . 

                                               Set tată-fiu 




                                              Set pijama familie


         Toate lucrurile arata spectaculos , iar daca dati o raita pe site , sigur vă veti convinge.  Preturile si modelele vă vor încanta . Sunt foarte curioasa de calitatea aticolelor vestimentare . Ma bucur ca am descoperit si eu acest site pe care vi-l recomand. 

Voi ati auzit de el ? 

Etichete: