Rochie roșie cu volane - Fashion Mia -

   Mai rămăsesem cu un produs de pozat de la Fashion Mia  ( site ) . Astazi am finalizat sedinta foto dedicata site-ului , cu ultimul produs care mi-a ajuns zilele trecute .  Este vorba despre o rochie rosie pe care am comandat-o impreuna cu alte 2 articole vestimentare  si un accesoriu , pe care le puteti gasi AICI  si  AICI . Am asteptat cu nerabdare toate produsele , insa ce mi-am dorit cel mai mult si de care eram cea mai curioasa , a fost aceasta rochie , care a ajuns si ultima .Sunt un pic dezamăgita pentru ca nu imi vine foarte bine marimea.  Mai multe detalii citiți mai jos .

  Rochie roșie cu volane  

   Toate imaginile de pe site , tind catre un produs de calitate , spectaculos , de efect dar in acelasi timp si foarte simplu si discret . Produsul se gaseste in mai multe variante de culori si este disponibil pe toate marimile. Imi place materialul care este elastic , se intinde si aseaza frumos . 
   Ador croiul mulat cu dimensiune midi . Volanele de la mânecile rochiei o fac spectaculoasa si atrag priviri placute     Este prevazuta cu un rând de nasturi decorativi pe linia decolteului . Si manecile sunt prevazute cu nasturi pe partea exterioara . Dupa cum vedeti , nu am accesorizat-o foarte mult , dat fiind faptul ca am facut cateva poze reprezentative acasă . Am incaltat o pereche de sandale comode , cu toc mediu  si am trecut la treaba .
   Eu am ales-o in culoarea rosie , pentru ca  am considerat ca trebuie sa am si o rochie rosie simpla printre toate celelalte . Marimea este L , si dupa cum se vede , imi este cam strâmta si se vede  mult prea mulata pe corpul meu. Ar trebui sa mai slabesc vreo 5 kg pentru ca sa o văd perfecta pe mine :))))))))) 
Rochita se gaseste pe site-ul Fashion Mia la pretul de 18 $ .







Ce spuneti fete dragi? Cum vi se pare? Se asează frumos , sau nu ?  ☺❤❤❤