OOTD - Sacou roșu și pantaloni negri


       OOTD - Sacou roșu și pantaloni negri 

    În opinia mea , orice doamnă si domnisoară ar trebui sa aibă in garderobă un sacou si o pereche de pantaloni negri simpli . Fie că îmbrăcăm o ținuta de zi sau de seara , aceste două articole de îmbrăcaminte ne pot salva si ușura treaba , atâta timp cat le accesorizam cum trebuie . În primul rând   vă spun că  în prezentarea mea de astazi vreau sa scot in evidenta sacoul rosu de la Fashion Mia . Nu stiu daca l-am combinat cum trebuie in tinuta mea , desi am o urmă de indoiala că trebuia sa il pun totusi  pe o bluza mulată , pe care n-am gasit-o printre hainele mele :) Pe de alta parte , a fost o nebunie cu sedința foto așa pe fugă , pe o caldura insuportabilă , așa ca nu mă certati prea tare ,  insa cea mai importanta este  desigur imaginea sacoului . 

  Sacoul / Blazer  este recomandat de purtat in anotimpul de primavară , toamnă si iarnă . Are croi drept cu poale rotunjite si materialul este usor pufos din lână . Este prevazut cu jupă pe interior. Se potriveste stilului elegant , office dar si casual  dacă este asortat cum trebuie . Mânecile sunt trei sferturi , are guler si decolteu larg. Se incheie cu doi nasturi . Imi place mult culoarea vișinie a sacolului , si zic eu ca mă avantajează . Marimea sacoului este L , și după cum bine vedeți imi vine la fix . Toate produse din comanda aceasta le-am facut pe marimea L , si mi se potriveste perfect . 

   Eu am ales sa asortez așa : cu o bluză neagră din voal ( asta mi-a fost la indemană ) , pantaloni negri drepți , ochelari de soare , botine decupate de culoare maro ,  o geanta neagră si cercei argintii . 
   Acesta a fost cel de al 3 le-a produs din coletul de la Fashion Mia , iar despre primele două produse puteti vedea mai multe AICI  .  Mor de curiozitate să vă povestesc si despre ultimul produs , care am vazut că a ajuns in Bucuresti chiar astazi . Săptămana viitoare sigur e la mine .  :)








           Ati mai comandat de la Fashion Mia ? Ce părere aveți despre acest sacou ,si cum l-ati asorta voi ? 

Etichete: