Deodorant Absolute Dry - Dermix -



   Buna ziua si bine ai revenit pe blogu meu !

 In aceste zile toride , sunt convinsă ca majoritatea ne confruntam cu transpiratia excesivă si poate si mirosurile neplacute. Ce facem in acest caz, si ce este recomandat ? Ar fi dușurile dese , folosirea unui antiperspirant , si haine cat mai lejere. Dar ce facem daca nu avem acces mereu la un duș ? Ei bine , eu am descoperit un ajutor de nadejde in astfel de situatii . Este vorba despre un deodorant multifunctional ii spun eu , de fapt asa si este :))))  Este vorba despre Absolute Dry  . Se spune ca este deodorantul preferat al vikingilor . Este un produs medicinal , lăudat   de medici si foarte cumparat devenind astfel nr. 1 pentru urmatoarele afectiuni  : 

 -menopauza , bufeuri , pubertate , schimbari de mediu ,dereglari hormonale , si multe alte afctiuni care se manifesta prin transpiratie excesiva .

Tot nr.1 este si in lumea sportului din Scandinavia si preferatul locuitorilor din Dubai .

Parerea mea : la fel de bine ma impac si eu cu el si ma bucur ca am avut ocazia sa il testez . Nu mai folosisem niciodata acest deodorant , nici nu am mai auzit de el . Este vorba despre un bidonaș alb de 25 ml , cu produs puternic mirositor . Mirosul este aproape ca cel al alcool-ului medicinal . Este prevazut in capac cu un buretel care se imbiba cu produs , si mai apoi il  folosesc ca pe un deodorant obisnuit . Dupa folosirea acestui buretel il arunc , si la urmatoarea utilizare , mă ajut de o discheta demachiantă .  
    Acesta se poate folosi : in palme , pe pielea subratului , față , picioare , piept , sub sani , chiar si in zona intima. 

 ATENTIE: nu ai voie sa folosesti produsul  timp de 24 ore de la epilare . 

 Eu am citit instructiunile la inceput , insa uitasem acest detaliu atat de important. Si m-am pus si am dat cu deodorant pe pielea subratului dupa epilare ,cam la 2 ore. Apar niste usturini si mancarimi de care scapi cu greu.     Imediat trebuie facut duș cu apa clara , fara sapun sau gel de dus . 

 Ieri am fost plecata toata ziua , pe caldura de foc in pelerinaj si diminetă inainte de plecare , am aplicat Absolute Dry , făra a mai da cu alt deodorant. Pielea mea a ramas uscata toata ziua , nu am simtit nicun miros neplacut , si nu mi-au ramas urme pe rochia mea de jeans. Stiam ca are foarte mare efect , asa ca l-am luat dupa mine in geanta , la nevoie mai stergandu-mi palmele si fața. Am hotarat ca toata vara sa fie acolo pentru situatii neprevazute . Chiar daca nu este parfumat , elimina orice miros ai pe piele si o lasa curata curata ...clor de curata :) 

 Ce nu imi place  , este cam piperat la pret  , si este foarte putin produs . 79 de Lei , pentru mine e un pret mare de dat pe un deororant de 25 ml. Produsul se gaseste pe absolutedry -romania.com , dar si pe emag.ro , wshop.ro , si farmachia Richter . 

 Dar sunt incantata de testarea acestui produs , si mai mult , de efectele sale . Motiv pentru care il recomand ca fiind cel mai bun deodorant folosit de pana acum .

Etichete: