OOTD : Rochia cu dungi de la Fashion Mia



   La inceputul acestui an , mai exact  prin luna Martie , am plasat o comanda de produse pe site-ul Fashion Mia . Este prima mea comanda de pe site-uri străine si am avut de ales patru produse . Trei articole vestimentare si o bijuterie ( cercei ori choker) . Comanda a ajuns in doua luni jumatate , si m-a bucurat enorm ca am primit-o la posta locala , făra prea multe bătai de cap si drumuri la poșta vamală . 

   Sa va spun mai exact despre ce produse este vorba : rochie cu dungi verticale , blazer scurt , rochie midi si cercei . Am primit rochia cu dungi blazerul si cerceii , rochita midi nu a fost pe stoc , asa ca v-a ajunge mai tarziu.  
   Ieri , mi-am construit un outfit si am scos rochia cu dungi la pozat . Vremea frumoasa de afara , parcul verde si florile colorate  m-au ajutat sa am o sedinta foto adevarata si pentru asta ii multumesc cumnatei mele care se afla in spatele blogului  Lucruriprivitedejosinsus .  Le iau pe rand , asa ca astazi voi vorbi despre Rochia cu dungi , si Cerceii argintii . 






     OOTD : Rochia cu dungi  ( link) 

        Sunt norocoasă că imi vine marimea perfect. M-am consultat cu tabelul pentru masuratori , si am ajuns la concluzia ca trebuie sa imi aleg marimea L . La inceput eram putin șceptică si mă gandeam ( ”daca nu imi va veni marimea, daca materialul va fi de proasta calitate , ca voi plati taxe peste taxe”) , dar nu a fost așa , din contra .  Rochita este din material subțire , fluid si lejer , ce pica foarte bine pe  silueta mea. Am ales acest model , pentru ca se potriveste formei corpului meu. Am șolduri late , așa că îmbrac rochii cat mai largi  in partea de jos si bine fixate pe talie .
      Rochita este prevazuta cu o curea pentru accentuarea taliei ,  si are mâneci cu borduri prevazute cu nasturi albi . La baza gatului are ca si accesoriu o bila , fapt pentru care nu v-a mai fi nevoie de alte accesorizari . Nu prea este purtabila pentru anotimpul de vară , doar pentru simplul fapt că are mâneci lungi , si e mai incheiata spre gât . 
     Cel mai bine se potriveste in primăvara si toamnă . Cu toate acestea , ma bucur mult ca mi-am inmultit colectia de rochițe , si abia o astept si pe cealaltă . 






           Totuși , am accesorizat-o cu cerceii argintii , ( link)  pe care i-am comandat tot de la Fashion Mia . O pereche de cercei simpliști ce pot fi purtati in orice moment al zilei. Au agâțătoare lungă , si nu incomodeaza absolut deloc . Eu iubesc accesoriile cat mai putin vizibile , comode pe care sa ii pot purta oricand .



             La fel de simplu consider ca este si outfit-ul meu de astazi . Culorile pământii de pe rochie ma avantajeaza si imi dau o stare de bine. Mă bucur mult că am facut aceasta alegere simpla , dar de efect ☺☺☺







   Credeți că mă avantajeaza modelul? Voi ati comandat de la Fashion Mia? Ce parere aveti de produse ? 

Etichete: