Geanta de umăr sau tip poștaș?

Hello beauties ! 

M-am tot gândit de ceva timp să scriu un articol  despre genți . După o perioadă de gândire , cum să scriu , ce să scriu , lipsa de inspirație etc., m-am decis să vă arăt si să vă povestesc despre gențile mele din dressing . Nu am multe la numar , ce-i drept nici nu mi-am prea cumpărat , si două  dintre cele cinci  sunt primite cadou . 

Fiecare dintre noi are cel putin o geantă , fie ea de umăr sau tip poștaș oricum ar fi , o ținută nu este completă fără acest accesoriu important . Dupa părerea mea , geanta ascunde ”viata” oricarei femei care o poartă. De la farduri si bijuterii pana la umbrelă chiar si lenjerie intimă , toate acestea se gasesc in geanta femeii . 

 Ootd-urile mele pe care le-am facut pentru acest blog , nu au avut in componența o geanta , lucru de care nu sunt chiar mandră. Promit ca data viitoare sa imi stilizez ținutele cu mai multă atenție si o accesorizare precisă ☝ .

Modelele mele de genți fac parte stilului casual . Nu sunt o investitie foarte mare , incadrandu-se la 3-500 lei toate cele cinci modele . Repet , doua dintre ele sunt primite cadou . 



Acestea sunt gențile despre care v-am vorbit . Acum să le luam pe rand :) 



 Această geantă este din piele ecologică , cu imprimeu tighelat subțire. După cum vedeti este in culoarea neagra. Este prevazută cu toarte , si curea pentru prelungire. Am primit-o cadou e la mama , anul trecut. Este cumparata din Italia , de la un magazin de genti Made in Italy . A costat 40 euro. Am purtat-o foarte des , pentru că este incăpătoare . Iesirile noastre constau in a căra dupa noi lucruri ale copilului, pe care le depozitam in aceasta geanta incăpătoare . 



Această geantă , am primit-o cadou la nuntă  de la nașa mea. Imi place tare mult atat culoarea cat si aspectul ei dreptunghiular . Este foarte spațioasă , prevazută cu două toarte si o curea pentru prelungire . In interior are un buzunar cu fermoar pe mijloc , si restul impartit in doua buzunare mari laterale , plus incă un buzunar lipit pe o parte. A costat 150 lei , si am cumparat-o din magazinul Romarta din Braila .





Geanta cu lanțuri , este printre preferatele mele. O am de vreo 3 ani , cumpărata dintr-un magazin chinezesc , prin luna Februarie ,  pe care am plătit 80 lei . Atunci am puratat-o un an de zile continuu ,  si iarnă si vară . De atunci am cam uitat-o , prin sertarul sifonierului , si am purtat ce mi-am cumparat mai nou . Cu siguranță o voi lua din nou la probă . 




După cum vedeți , nuanțele care predomina sunt acest roz prăfuit si negrul. Poate pe parcurs o sa indraznesc mai mult in a alege culori vibrante , sau modele extravagante :)  Această geantă este tip poștaș , cu curea ajustabilă , este foarte usoară , practică , si imi place sa o port atunci cand sunt pe grabă , sau cand merg la cumparaturi de exemplu. Nu ma incomodeaza deloc , si o port cu plăcere . Am cumparat-o in urma cu doua veri , de pe VMzona.ro , pentru care am platit 50 lei . 




Ultima gentuța pe care am cumparat-o , este aceasta tip poștaș. Este micuță , practică, poate fi folosită chiar si ca portofel. Are un aspect frumos , tighelat , si este prevazută cu curea si  un ciucure impletit frumos agățat. Costa 55 lei , si este cumparată din magazinul Romarta din Brăila . Acolo o puteti gasi la parter , la raftul cu genți de langa geam. 

Cam acestea sunt gențile mele. Multe , putine , le port cu cel mai mare drag . Sunt in nuanțe neutre , care se potrivesc oricarei tinute casual colorate sau nu . Intr-un alt articol am să vă vorbesc si despre clutch-uri si genți elegante . 

 Vă place vreun model dintre cele cinci?