Modele de unghii cu gel

Buna ziua fete cochete !

Astazi vreau să vă arat in articol cateva dintre modele mele de unghii. Am inceput să le fac inca din prima zi  de cand mi-am cumparat kit-ul pentru unghii tehnice. Stiam cate ceva despre proceduri si reguli pentru aplicarea unghiilor , si m-am pus pe treaba. Eu am mai scris cate ceva despre aceasta pasiune a mea in urmatorul articol  http://anamariazanfir.blogspot.ro/2018/01/produse-de-calitate-pentru-o-manichiura.html  . Tocmai de aceea , acum vă voi arata doar fotografiile cu ceea ce am realizat pană acum .

Aceasta , este prima manechiură pe care am facut-o. A fost in perioada Craciunului, asa că am accesorizat cumva unghiile cu clopotei si fulgi de nea , pe un fundal rosu aprins .  Pentru un incepator , rezultatul a fost bun , si rezistent  2 saptamani jumatate . Gel constructie Thick UV Base One  si culoare Lila Rosa . 


Cel de al doilea model , l-am realizat in Ianuarie . Constructie cu gel , glitter si culoare bej . De asemenea , rezistenta a fost de aproape 3 saptamani . Gel folosit, Builder UV Thick Base One, pe care il folosesc in cei 3 pasi ( baza, constructie , sigilare) 




Aici am preferat , sa pun un gel natural , cu cateva aplicatii stralucitoare. Modelul a fost facut la sfarsitul lui Ianuarie , si au tinut 3 saptamani . Gel folosit , Gel Cover Base One



Acest model cu gel verde, a fost al lunii Februarie-Martie . Un gel colorat super calitativ , pe care l-am primit si abia asteptam sa il incerc . Manechiura am dat-o jos la inceputul lunii Martie . De obicei , ma plictisesc repede de un model , si avand toate ustensilele la indemana le schimb cand mi se năzare. 



Si ultimul model prezentat , este facut astazi , unde am folosit pentru prima data pigment . Primit de la Base One  Efectul este stralucitor . Am folosit un gel rosu-corai si unul alb. Plus putin glitter si pigment stralucitor. 



Unghiile sunt relizate cu produse Base One . nail prep , primer , pila , buffer , geluri uv , tips-uri , top coat .


Va plac modelele mele? 

Etichete: