Cum se foloseste un kit cu ceara epilatoare


Un kit de epilare cu ceara este foarte bine primit de orice femeie. O varianta mult mai usoara, sigura si de durata , care ține părul de pe picioare  sau subsuori la distanta, aproape vreo 4 saptamani. Pe langa banalele aparate de ras de unica folosinta , epilatul cu ceara calda este o alternativa de mijloc.

Visuel.ro vine cu un Set de epilat MONO PINK  , care poate fi folosit cu usurinta , atat acasa cat si la saloanele de infrumusetare . Se presupune ca epilarea efectuata cu acest kit dureaza 3-4 saptamani, timp in care nu vei mai avea probleme cu cresterea firelor de par inestetice. 

In set se gasesc : 

- un aparat de incalzit ceara ,
- 2 cartuse cu ceara ,
- 2 seturi stripsuri de hartie , 
- un ulei post epilat . 
- un voucher cadou in valoare de 50 Lei, pentru cumparaturi din magazin. 



Incalzitorul este din material plastic ,prevazut cu un ”gemuleț”  pe
 unde se vede ceara , un bec colorat in rosu si  cu cablu de alimentare la curent. 


Cartusele cu ceara , sunt din titan , cu o cantitate de  100 ml . Rezerva se introduce in aparatul de incalzit , si se baga in priza. Timpul de asteptare pentru fluidizarea cerii este de 30 minute . Ceara este prevazuta cu o rola de aplicare. Dupa ce  ceara a devenit lichida , se aplica in fășii  cam de 15 cm pe piele.


Urmand ca benzile de hartie sa fie aplicate peste ceara. Se lasa aproximativ 5 minute , masand continuu, si la final se dezlipeste cu putere, cu miscare trasa de sus in jos. 


La final , se foloseste acest ulei pentru indepartarea reziduurilor de ceara. Aceasta solutie ajuta foarte mult la prevenirea foliculitei . 



Prima data care am folosit ceara pe piele. A fost acum , kit-ul acesta....cu care nu m-am inteles :) 

Neobisnuita fiind cu epilatul cu ceara, mi s-a parut dureros, asa ca , măcar am testat produsul si stiu despre ce este vorba.

 Cu o parte de picior epilata ,  cam de o palma așa , am incheiat procesul si m-am hotarat. Voi folosi ceara in locurile mai putin dureroase, cu putin par care trebuie indepartat , cum ar fi parul de subsuori si mustata . :) 



Ce spuneti? Cum va impacati cu ceara epilatoare? 


Etichete: