Cum imi hidratez tenul in anotimpul rece - Gerocossen -


Bine te-am gasit! Hai sa imi citesti  noul articol!




            Zilele reci ,ploioase  , sunt principalul motiv pentru care trebuie sa ne pregatim pielea pentru iarna si sa ne ”construim” un nou ritual zilnic de infrumusetare. Toata perioada calduroasa care trece , produsele de protectie solara dar cel mai mult bronzul ,  lasa urme vizibile pe tenul nostru , cum ar fi : ridurile si un ten uscat  lipsit de vitalitate.

           Mai pun la socoteala si vantul , umiditatea si toti factorii externi.Pentru a evita aceste probleme , si a avea un ten luminos si hranitor , trebuie neaparat un ritual special de ingrijire. 
Ei bine ,cei de la Gerocossen  vin in ajutorul nostru cu un set de produse hidratante si antirid pentru toate tipurile de ten . 


 Va las mai jos cele 3 produse speciale de ingrijire a tenului, din gama Phyto Stem. 



Este vorba despre Lotiunea micelara , Crema hidratanta , si Crema antirid de zi lifting si fermitate. 




Despre aceste produse va spun ca le-am primit la evenimentul din 13 Ianuarie , la #GalatiBeautySwap, unde Gerocossen a fost unul dintre sponsori. 
Stim ca Gerocossen este unul dintre cele mai populare brand-uri  romanesti de cosmetice si ingrijire , care sustine frumusetea naturala si astfel produce  , produse unice cu proprietati benefice din plante naturale. 

Sa iti spun ordinea in care pot fi folosite cele 3 produse , sau , cel putin asa consider eu , pentru efecte vizibile. 

Incep cu Lotiunea Micelara, care se aplica pe fata cu ajutorul unor dischete din bumbac.. Are parfum placut de menta si musetel ,as spune eu. Curata delicat impuritatile , machiajul buzelor si al fetei , fara a afecta bariera hidrolipidica a pielii. Este recomandata folosirea pe pielea sensibila si cu imperfectiuni , deoarece ajuta la calmarea pielii , si lasa aspectul de ten sanatos si revigorant.Se recomanda tuturor varstelor . Nu contine parabeni si parafine. Se poate folosi zilnic fara nicio problema. 





Pentru o hidratate in profunzime a tenului pe tot parcursul zilei , iti arat o crema hidratanta , ce o poti aplica imediat dupa ce ai
curatat tenul cu lotiunea micelara/ori fara folosirea apei micelare , ci doar fata spalata cu apa.Spun ca este speciala si eficienta dupa cateva saptamani bune de folosire zilnica , timp suficient sa imi dau seama cat de eficienta este si ca  tenul meu a fost rasfatat , si foarte  foarte hidratat , in conditiile in care , de obicei in acest anotimp al anului aveam ceva de suferit din lipsa hidratarii corecte. Consistenta fina a cremei , lasa pielea catifelata , se absoarbe repede in piele , si are un parfum discret. Eu personal o aplic dimineata dupa ce imi fac curatarea cu lotiunea micelara. Produsul contine un complex de substante active: celule stem  din struguri, acid hialuronic si  ulei de argan organic. Poate fi folosita de la varsta d 18+ pana la 55+ . Este un produs destinat tuturor femeilor care vor sa aiba o piele ferma si care iubesc sa se ingrijeasca.






Cat de important este sa folosim Crema antirid Lifting si Fermitate? Extrem de important mai ales daca ai trecut de varsta 30+.Pentru ca de la aceasta varsta pielea nu mai retine apa si incepe sa se deshidrateze.  La mine nu este cazul deocamdata, insa iti voi
 explica de ce este bine sa o folosesti pe aceast de la Gerocossen. 

Importanța : dupa parerea mea, o crema antirid de calitate va preveni subtiere pielii si va produce noi celule sanatoase.Cremele antirid sunt cele mai bune cosmetice care ajuta la prevenirea ridurilor si imbatranirea pielii.Produsul despre care va scriu acum se potriveste oricarui tip de ten de la 30 ani incolo.

Ingredientele folosite la acest produs sunt adaptate necesitatilor si fiziologia pielii, cum ar fi : celulele stem din struguri si proteinele din soia. 

Beneficii: regenereaza structura pielii si hraneste. Este imbogatita cu ulei de argan organic care hidrateaza ,netezeste si ofera efect de lifting. O poti aplica atat dimineata cat si seara. Se maseaza usor pana intra in piele , apoi pielea ramane catifelata si tonifiata.

Produsul nu contine parabeni si parafine , si este testat dermatologic. 





Mai multe detalii despre produsele Gerocossen poti gasi pe site unde te
asteapta multe reduceri de sezon .Dar si o multime de produse de ingrijire pentru par , pentru corp adaptate tuturor categoriilor de piele. Si pe Facebook Gerocossen poti afla
 cele mai noi detalii despre  produse noi sau preturi. 


Ce zici? Iti plac produsele mele? 

Te astept si data viitoare  cu un articol nou  !


 ,

Etichete: