Vopseaua de par pe care eu o folosesc. Voi ce marca folositi?
















Vopsirea parului este o arta ce necesita  oaresce cunostinte asupra elementelor ce se folosesc la vopseaua de par.

Majoritaea dintre noi hotarasc sa se vopseasca acasa singure,acelasi lucru pe care il fac si eu. Fiind saten parul meu natural,inca de la 17 ani ma vopsesc cu blond,de cateva ori am fost la salon dar de cele mai multe ori ma fac singura. E un pic mai complicat la fetele blonde vopsite,deoarece cam in 4-5  saptamani parul natural creste si se vede diferenta foarte inestetic si neingrijit,asa incat suntem nevoite sa ne aplicam vopsea la radacina firului de par,pentru a acoperi.
Unul dintre cele mai bune sfaturi in materie de par,pe care ni le dau stilistii,e sa alegem cu mare grija vopselele si tratamentele pe care ar trebui sa le folosim astfel incat sa se potriveasca si cu tenul , culoarea pielii si prsonalitatea fiecareia dintre noi. De cativa ani incoace eu folosesc doar un anumit brand de vopsea si balsam pentru par. Ce-i drept m-am interesat si consultat cu un specialist,asa incat nu mai e nevoie sa merg la salon.
 In primul rand aleg vopseaua fara amoniac,ce nu deterioreaza parul chiar asa mult ca cele obisnuite. Blondul este foarte greu de intretinut,si mai ales,trebuie purtat cu atitudine,ca sa ai un look ingrijit si finut.
Mai jos va las produsul pe care il folosesc eu,si culoarea care imi iese dupa imediata aplicare a vopselei. De specificat...eu imi vopsesc parul la aproximativ 8 saptamani,cand radacina este crescuta cam 3-4 cm.



Aceasta este nuanta pe care eu o folosesc. Are compelex uleios foarte intens ce hidrateaza i profunzime firul de par.Fara amoniac.





Dupa o zi de la vopsire,parul a fost coafat,intr-u cat culoaea este si mai pronuntata,datorita firelor de par buclate.







O alta luna in care am folosit vopseaua de la Syoss,aceeasi nuanta,acelasi rezultat spectaculos.





Un alt moment,si ultimul deocamdata,ultima vopsea pe anul 2017,inainte de sarbatori,am ales aceeasi nuanta bineinteles,de care nu ma pot desparti.Parul meu este protejat de uleiul aflat in solutia nuantatoare,si de balsamul din pachet.
 Gri-ul arctic este culoarea mea preferata din toate nuantele posibile de blond.





Din paletarul de nuante, prima este culoarea pe care o folosesc eu,nuanta numarul 10-50 Blond Cenusiu.










Etichete: