Echilibreaza-ti greutatea corporala cu Gerlinea


Bun gasit cu un  nou articol,


De mult timp voiam sa incerc produsele Gerlinea ,  vad foarte des in reclame femei cum si-au schimbat stilul de viata , dar si silueta cu ajutorul acestor produse. Sa va spun cate ceva despre acest brand : este expert in nutritie de peste 20 ani si ofera solutii pentru echilibrul organismului si sanatatii. Ne ofera produse cu un continut echilibrat in nuntrienti :20 % proteine , minerale si vitamine pentru echilibru si vitalitate , toate acestea foarte importante pentru mentinerea masei musculare. Consumate cu regularitate , reda prospetime intregului organism ,detoxifica si ajuta la slabit . De curand am avut si eu ocazia sa testez niste bunatati Gerlinea , pe care le puteti gasi si voi pe site . Va spun decat ca sunt foarte  delicioase si le-as savura incontinuu. Este vorba despre un shaker ,  2 plicuri shake de ciocolata si 2 batoane proteice cu aroma de caramel





Am aici  Batoane proteice de ciocolata , special facute pentru slabit ce pastreaz echilibrul intre nutrientii din compozitie (proteine , vitamine si minerale).  Sunt cu aroma de caramel, invelite in ciocolata cu lapte , contine( zahar , unt de cacao , lapte pudra degresat , lactoserum , masa de cacao , aroma de  vanilie) . Doua batoane gerlinea sunt echivalentul unei mese (pranz , cina). Sunt foarte practice , pot fi tinute si intr-un buzunar , si pacaleste foamea cu adevarat.Sunt bune de consumat si la serviciu , atunci cand nu ai timp de mese , si mentine si greutatea in parametrii optimi.
Eu sunt mare iubitoare de ciocolata , asa ca aceste batoane inlocuiesc cu succes tabletele de ciocolata pe care le consumam , pline de sute de kcal.,.Nu lasa senzatia de plin sau balonare , si senzatia de foame dispare mult timp. Daca nu am timp de o masa buna acasa , prefer 2 batoane gerlinea iar aproximativ 3-4 ore stomacul meu nu chioraie :)


Va arat aici si  cele 2 plicuri de  Shake de ciocolata Gerlinea si Shacker ,care este foarte bogat in proteine, si  care contribuie la mentinerea masei musculare , 10 vitamine si 9 minerale. Se prepara in shaker-ul special cu 200 ml lapte degresat turnat peste pudra. Se agita cam 30 secunde. Cica se consuma rece , dar eu am incalzit laptele inainte , si mai apoi l-am preparat , l-am consumat cald intr-o dupa amiaza geroasa , a fost delicios si am avut senzatia de satietate pana tarziu. Mai ales ca are gustul de „„lapte cu cacao„ pe care il consumam cu cea mai mare placere in perioada  copilariei.





Aceste produse se folosesc atat ca inlocuitor pentru masa dar si ca gustare.Ofera rezultate foare bune daca sunt folosite impreuna cu sport si o dieta echilibrata.
 Nu se recomanda folosirea mai mult de 3 saptamani , fara acordul medicului. Informatii depre produse , diete si sfaturi se gasesc si pe pagina de Facebook Gerlinea Romania

Credeti ca v-ar placea ? Incercati-le cu incredere. 











Etichete: