Jucarii pentru bunici si tatici.







De mai bine de 3 luni am devenit mamica unui superb baietel pe care il cheama Patrick.
La prima vizita a nasei lui de botez,a primit un superb carusel pentru patutul lui,dar si alte multe jucarii,la care zambeste,se bucura, gangureste, atunci cand  acestea zornaie sau canta. 
           Noi toti (tati si bunicii) suntem fericiti,bucurosi topiti  dupa fiecare gangureala si fiecare zambet pe care ni-l ofera. Bineinteles ca tati e cel mai mandru din lume cu baietelul sau ,asa ca de fiecare data cand are ocazia vine cu cate o jucarioara pentru bebe...
           De curand i-a cumparat un elicopter cu telecomanda pe care a dat vreo 100 lei,sau mai bine zis "si-a cumparat",ca bebe nu are cum sa se joace cu asa ceva la varsta  lui,asa ca il baraie tati si bunicul toata ziua. Oare cum va fi cand se va mari bebe si se va juca cu tooooatee jucarelele imprastiate prin dormitor pe la baie pe hol bla bla bla?? Va fi dezordine cu siguranta,insa mami se ocupa de curatenie cu toata dragostea pentru el...iar noi vom face tot posibilul ca sa aiba o copilarie fericiti. 
Eu am ajuns la concluzia ca oricat de maturi am  fi sau oricat de batrani, tot avem acel sertaras cu amintiri din copilarie care ne intorc in acea perioda atat de frumoasa. ..Voi ati avut o copilarie fericita?? ;)

Etichete: