Fashion XXL.




Multe dintre noi vrem sa fim slabe,picioare lungi si frumoase,ca sa ni se potriveasca toate rochiile pe care Le vedem pe manechinele din vitrine. Si eu sunt una dintre fetele cu forme, care isi acopera silueta intr-o rochie larga si lunga,si nu accept a sa-si expuna ceea ce are mai frumos....asa ca am gasit pe Internet multe modele de rochii si imbracaminte  pentru femeile plinute cu marimi XXL,unde poti scoate in evidenta o talie frumoasa,niste picioare tonifiate sau o glezna finuta.


In imagine vedeti o rochie bordo,3 sferturi,conica, maneci dantela neagra si cordon ce subtiaza clar talia creând  forma clepsidra a siluetei.  E superba rochita.











Urmatoarea imagine,prezinta o rochie sexy ,culoare mov, deasemenea strange talia si formeaza silueta clepsidra.Cade pe umeri franjuri atarnate in partea de sus,care da impresia unui bust mai prominent. ..









Ultima rochita este tot de marime mare,pentru femeile cu forme..foarte eleganta,lunga pana in pamant,culoare neagra,umeri dantelati,decolteu adanc, perfect pentru femeile cu un bust generos. 








Propun sa imbracam rochii care ne scot formele in evidenta,si nu sa ni Le acoperim.....;)


Etichete: