Confort maxim.

scaune



Buna dragele mele ...Am ales sa scriu si sa poposim impreuna in maximul confort  de care avem nevoie in casele noastre,in bucatarie,birou etc.


Zic sa folosim  expresia ''om cu scaun la cap''? egal cu ''om intelept,integru'' , Sau ''vreau un scaun de bucatarie'', Cuvantul ''scaun' cu cele 2 intelesuri...in fine,nu fac eu gramatica cu nimeni...;)


Ei bine dupa cum v-ati dat seama aici este vorba despre confortul nostru in privinta scaunelor pe care le folosim...De aceea va invit sa dati un clik aici ,ca sa va covingeti si voi unde putem gasi ceea ce ne trebuie www.scauneonline.ro .


promotii1


Aici puteti gasi scaune pentru toata locuinta: scaune de bucatarie , scaune ergonomice,scaune directorale,si multe altele,dar cele mai cautate sunt scaunele cu masaj... toate produsele fac raportul dintre calitate-pret  ,si cel mai important,toate produsele sunt livrate  gratuit.


Va prezint in imagine un scaun de birou cu masaj,in valoare de 761 ron,confectionat din piele ecologica,cu manere din otel,scaunul are un sistem de masaj cu 5 diferite functii.Scaunul se livreaza impreuna cu o telecomanda si adaptor,acesta poate suporta maxim 100 kg.  Un confort de cea mai buna calitate pentru noi si pentru sanatatea nostastra,in cazul in care stam foarte mult in fata computerului si nu numai. Iar un masaj,e binevenit oricand.


http://www.scauneonline.ro/scaune-de-birou-cu-masaj-off933/


Scaune de birou cu masaj OFF 933 - 1



Si pentru bucatarie avem o multime de modele de scaune de bucatarie,ca doar atunci cand mancam trebuie sa fim relaxati,sa stam comozi sa digeram mancarea in regula normalitatii.......nu-i asa?. Va prezin in imagine un scaun de culoare alba,in valoare de 194 ron,unde sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica,inaltimea scaunului este de 90 cm. La acest model de scaun mai puteti gasi si alte culori ,rosu sau negru..


http://www.scauneonline.ro/scaune-de-bucatarie-buc235/


Scaune de bucatarie BUC 235 - 1



Intrati acum pe site  www.scauneonline.ro  pentru a prinde cele mai noi promotii....


Pentru comenzi si detalii puteti apela numerele de telefon : 0241808379 sau 0726755772.


Spor la cumparaturi si mult confort. ;)