Premii de la Vittel.

cars_bottleE super caldura afara,,mai avem putin si ne topim ,si cu totii stim ca trebuie sa cinsumam cel putin 2 litri de lichide pe zi,dar de preferat ar fi apa.,asa ca trebuie sa ne hidratam consumand foarte multa apa,si daca mai este si de la  Vittel. va fi super buna. Daca vom cumpara apa vittel,nu numai ca ne vom proteja de caldura,dar vom avea si o serie de concursuri cu premii fabuloase  la care putem participa.Va voi dezvalui unul dintre concursuirle pregatite de prientenii nostrii de la Vittel.

Un super concurs,din aceasta campanie,la care sunt sigura ca voi participa,are  ca si premiu o excursie,la Disneyland Paris,impreuna cu toata familia....sau apa Vittel pentru tot restul anului,e super nu-i asa?.Eu poate ca nu as avea sanse sa castig neaparat excursia,insa as fi foarte multumita daca as castiga apa pentru tot restul anului.Eu am citit si stiu despre ce este vorba asa ca va voi comunica si voua pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti ,catre acest super premiu.

Vrei sa afli cum poti castiga? Buun. Prima regula ar fi sa cumparam in perioada 15-31 August sticle cu apa Vittel Disney de 0,33 l,cu stikerul promotional,pe care il poti inscrie pe Vittel.ro,unde va asteapta o sumedenie de premii...

Mecanismul concursului este foarte simplu: Deci:

-daca cumperi 3 sticle de apa,ajungi la prima comoara Vittel cu personajele Disney.

-la 5 sticle cumparate,ajungi sa gasesti alta comoara Vittel:o serie de sabloane de colorat cu personajele Disney

-la 7 sticle cumparate ,ajungi la ultima comoara:forme de coronita si de urechi de soricel,pe care le poti printa si asambla celor mici.

La sfarsitul concursului,adica pe 31 August ,faceti o vizita pe vittel.ro,pentru a vedea daca sunteti printre castigatori....Sunt sigura ca v-am convins sa va inscrieti,prezentandu-va cele mai usoare si importante reguli ale concursului,si sigur ca v-ar bucura sa mergeti impreuna cu copii sa-si vada personajele lor preferate de la Disneyland Paris. SUCCES.03

-