Jucaria preferata a copilului tau.

 

logo

Doriti sa faceti un cadou inedit vreunui micut din familia dumneavoastra?eu am gasit si am sa va prezint si voua Magazinul de Masinute,unde gasiti o gama larga de produse,si super preturi accesibile.

 

 

slide01

 

Magazinul,va prezinta o gama variata de produse: biciclete ,triciclete,scutere masinute electrice,carucioare pentru copii,balansoare,etc.

Pe vremea cand eram noi mici,ne jucam si eram multumiti doar cu o simpla masinuta din tabla,sau o papusa fara vreo mana sau vreun picior,iar cand ne urcam intr-o masina adevarata,transpiram de bucurie si emotie,avand in vedere ca nu prea avea lumea de-aface cu masinile la noi la tara...calul era la putere :).......Insa,vremurile s-au schimbat radical.acum vezi masini la toate portile oamenilor,carutele si caii au ramas de trecut...

In ziua de astazi pana si cei mici au pretentii la jucarii...Mai ales baieteii care raman cascati cand vad o masinuta pe strada,sau vreo jucarie care le place....Dar nu toata lumea isi permite sa cumpere copiilor o masinuta electrica,asa ca eu va ofer cateva detalii despre acest magazin de jucarii pentru copii,la un pret accesibil,si super calitate si garantie.

Ce parere aveti despre acest Range Rover????

Nu-i asa ca va incanta orice copil?  Masina are 2 moduri mari de control : modul de control de la distanță în cazul în care parintii pot controla cu ajutorul telecomenzii masinuta și manual ,cand copilul conduce singur prin apasarea pedalei de acceleratie.


   
Dimensiuni : 127cm x 58cm x 41.5cm
    
Culoare: rosu
    
Greutate net : aprox . 11kg / Total pachet : aprox . 16 kg
    
Ambalare :  Carton dublu
 

    
Baterie : plumb-acid 12v,2 viteze
    
Alimentare: Intrare : AC 220V 50Hz / Output DC6V 500mA
    
Perioada de încărcare : 8-12hr/time
    
Puterea motorului : 25W

    Greutate max încărcate : 25 kg

land rover rosu-600x600Acest model de masinuta se potriveste perfect copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-8 ani. Timpul de mers dureaza aproximativ 1 ora jumatate.

Pentru a comanda  produsul preferat nu trebuie sa faci mari complicatii,cauti produsul,vezi daca este pe stoc si comanzi.,acest pas fiind urmat de urmatorul care include adresa de livrare si facturare,

In caz ca primiti produsul deteriorat sau stricat clientul poate returna produsele în timp de 10 zile de la cumpărare,Magazinul de Masinute.ro,este obligat sa inapoiasca clientului suma platita,sau sa inlocuiasca produsul cu unul bun.

ALEGAND MAGAZINUL DE MASINUTE,SIGUR NU VETI DA GRES CU PRODUSUL CUMPARAT,PENTRU AFACE UN CADOU FRUMOS UNUI PITIC MIC...

MULTA BAFTA LA CUMPARATURI. :)