Ajutor de la ITGenetics Store

               

logo2

             Voi incepe acest comentariu prin a-mi exterioriza catre dumneavoastra,parerea mea despre IT Genetics Store.Un super magazin online,care va ofera o varietate de produse IT,gadgeturi care va pot fi de mare ajutor in dezvoltarea afacerilor dumneavoastra...

             Acest magazin are o gama larga de produse cum ar fi:  Imprimante de etichetare,cititoare coduri de bare,gadgeturi de ultima generatie,cu preturi accesibile.

             Toate societatile comerciale,sucursale bancare, s.a.,au nevoie de aceste gadgeturi ,cum ar fi un cititor de cod de bare...asa ca va prezint in imagini un 

            Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QM2130

221550_1[1]-250x250         

           Acest cititor,ajuta la scanare,pentru uz general,creat special pentru citirea codurilor de bare.Acest aparat este indicat mediului din banca,magazine.Acest model este foarte usor de folosit,datorit designului pe care il are il face foartecomfortabil.

Aceste cititoare de coduri de bare,pot fi folosite cu conectare la Bluethooth catre telefoane,tablete,laptopuri..Vorbeam mai sus de imprimante de etichetare...si acestea sunt de foarte mare ajutor,in orice domeniu de lucru care necesita,printare,preturi, bilete,etichete.   

                 Am pentru dvs., o imprimanta de etichete,

            Imprimanta de etichete Zebra ZM400 TT, 203DPI + Etherne..

 

 Imprimanta are carcasa de metal si orezistenta mare ,in locurile greu de lucrat. Acest model ZM400-200,poate printa atat cu ribon cat si fara.Aceasta imprimanta poate fi utilizata pentru:

- Retail - etichetarea rafturilor, produselor, coletelor, retururilor.

  -Productie/Manufactura - serializarea produselor, etichetarea ambalajelor, 

 

 

zebra_zm400-250x250

Recomand acest magazin deoarece aici gasiti produse care va ofera ajutor rapid si eficient in afacerea dumneavoastra.

-INSTALARE SI SUPORT TEHNIC GRATUIT,

-IN TIMP DE 15 ZILE,PRIMITI BANII INAPOI.

       -  Producatorii ale caror produse fac parte din portofoliul IT GeneticsStore si parteneri acestora sunt : Star MicronicsZebra, Motorola,, Datalogic, si TSC.

         IN CONCLUZIE: este un magazin online care usureza vanzarea si distributia produselor care fac parte integranta din solutiile oferite de acesta.