Rochii de top pentru domnisoare de onoare.


Bun gasit dragii mei.

 Astazi vorbesc putin despre rochiile elegante de nunta, mai exact despre rochiile pentru domnisoarele de onoare .
Ca oricare femeie care trece prin ziua cea mare , totul trebuie sa fie ca la carte. De la aranjamentele florale, rochia de mireasa,marturii,decorul locatiei,pana la alegerea rochiilor pentru cele mai bune prietene. Si pentru ca ziua aceasta sa fie memorabila, trebuie sa te asiguri ca optezi pentru cele mai potrivite culori  oriunde ar trebui.  Planificarea unui astfel de eveniment necesita foarte mare atentie la detalii. Fie ca o faceti voi singuri sau daca ati angajat deja un wedding planner. De obicei este aleasa o culoare reprezentativa evenimentului,prin urmare si rochiile domnisoarelor de onoare trebuie sa fie in ton. Ma uitam de curand pe un site ,unde am vazut zeci de modele de bm bridal

 Magazinul online este foarte bine structurat,pe categorii foarte usor de accesat. Pe site se gasesc foarte multe ochii spectaculoase,atat pentru mirese  si domnisoare de onoare, dar si pentru balul promotional,pentru mame,  si foarte multe accesorii.

Cu locatia in Oregon,Statele Unite,magazinul ofera o gama larga de produse de calitate,si se bucura de o mare popularitate. Materialele din care sunt confectionate piesele vestimentare sunt matasuri fine, tulle, broderie sau dantela fina. 

Am sa va dau cateva exemple de pink bridesmaid dresses . 


Aceasta este una dintre rochiile pentru domnisoare de onoare,care mi s-a parut foarte potrivita. Croiul ei drept si lejer pica perfect pe o silueta supla.Pare foarte usor de purtat.  Decolteul este unul decent iar talia este prevazuta cu cateva pliuri,astfel dand efectul de subtiere. Culoarea bordo este una indrazneata care se potriveste perfect unei petreceri de nunta prin lunile de toamna.Aceasta culoare este foarte aleasa si acum, inca din 2018 cand a fost declarata culoarea anului.Aceasta rochie o gasiti pe site in toate culorile posibile, si in toate marimile.  Pretul ei este de
 99 $ .



O alta rochie foarte eleganta ,este cea de mai sus,  confectionarta din broderie de inalta calitate. Este lunga pana in pamant ,stransa pe talie si cu umerii cazuti. Culoarea este foarte frumoasa si iese in evidenta frumos,oricunde ar fi purtata. Se gaseste pe site in multe  culori iar pretul acesteia este de 109 $. 

Pana la urma, alegerea unei rochii nu este atat de plictisitoare sau dificile. Mai ales cand ai putea sa stai in fata calculatorului si sa rasfoiesti paginile magazinului online. 

Ce parere aveti,ati fi curioase sa comandati de pe acest site?