Alege rochia perfectă pentru orice tip de siluetă

Salutare tuturor. 

Va scriu si astăzi un articol foarte interesant si pe placul meu. Suntem tot pe fashion si astăzi,si am câteva recomandări pentru voi. De curând am avut plăcerea sa descopar magazinul cu website 27Dress   , de care am rămas foarte impresionata. Toate produsele sunt așezate in ordine pe categorii, astfel încât daca vrei sa cauti rochii de bal, vor fi afișate doar acestea. Daca dorești sa cauți rochii scurte, iti vor fi afișate produsele din acesta categorie. Acest lucru facilitează mult căutarea pe site si plasarea unei comenzi online. Cum spuneam si in articolul precedent in care am vorbit detaliat despre acest magazin, el se afla in Londra, Anglia. Se ocupa cu comercializarea textilelor in pete 230 de tari. 

In postare voi prezenta câteva modele de plus size prom dresses  . Modele foarte frumoase, decoltate ori cu mâneci sau bretele.  Multe dintre femeile pe care le cunosc, sunt cu forme generoase. Ei bine, de fiecare data se feresc sa poarte modele de rochii mulate , tip sirena. Dupa părerea mea, aceste rochii vin foarte frumos si pe femeile voluptuoase atata timp cate ele sunt croite corect,bine proporționate iar materialele sunt de o calitate superioara. De aceea încurajez, si recomand purtarea acestor haine, atâta  timp cat alegerile sa fie cat mai corecte. Dupa o vizita la acesta categorie de rochii plus size, am ochit câteva. Vi le arat si vouă mai jos. 

Plus Size Prom Dresses


https://www.27dress.com/c/plus-size-dresses-34.html?utm_source=blog&utm_medium=


Acesta rochie mov tulle atrage privirile , instant. Culoarea mov puternica si croiala impresionanta captează toata atenție. Rochia este din broderie in partea de sus, si are mâneci din dantela,de asemenea cu aplicații de broderie. In partea de jos tulle-ul completează rochia intr-o coada de sirena spectaculoasa. Se potrivește oricărui tip de silueta,atat pentru femeile cu forme, cat si celor cu un corp mai suplu.  Se găsește pe site la prețul de 195 $.


Un alt model foarte sexy este aceasta rochie cu cristale si voal. Este potrivita unei domnisoare la o petrecere glamuroasa. Are decolteu adanc si betele. Initial,rochia este scurta, dar are aplicat tulle din talie. Acolo fiind accesorizata cu o centura cu cristale. 


https://www.27dress.com/c/plus-size-dresses-34.html?utm_source=blog&utm_medium=

Rochia neagra tip sirena, este potrivita femeilor cu forme, astfel incat se accentueaza si subtiaza talia, si scoate in evidenta soldurile. Creeaza aspectul de sirena si ofera o linie simpla si de efect. Rochia de culoarea neagra trebuie sa fie  nelipsita din garderoba oricarei femei. 

https://www.27dress.com/c/plus-size-dresses-34.html?utm_source=blog&utm_medium=










Etichete: