Mărțișoare norocoase - ai de unde alege-

Hei salutare tuturor ! ❤❤❤❤❤

Revin astăzi cu un articol foarte interesant  și de mare ajutor. Ținând cont ca luna viitoare începe nebunia de căutare a cadourilor pentru 1 si 8 Martie. Așadar , sper ca articolul meu de astăzi sa vina cu o buna recomandare pentru voi.
 Ce înseamna pentru mine ”Martisor” ?  Pe lângă faptul ca ma bucur enorm ca este o sărbătoare 100 % romanească , acest obicei semnifica venirea primăverii. Cel mai așteptat anotimp din punctul meu de vedere. Aceasta sărbătoare  din data de 1 Martie unde bărbații oferă doamnelor si domnișoarelor ,mărțișoare ( site)  despre care se considera ca sunt aducătoare de noroc. Pot spune din propria experienta ca este cu adevărat norcos un mărțișor.

” Cu 4 ani in urma , un concurs de pe facebook mi-a atras atenția si am participat. Erau puse la bătaie 8 smartphone-uri  si in fiecare zi din 1-8 Martie exista cate un câștigător. Trebuia sa postam mărțișoarele primite ,iar prin tragere la sorti se alegea un câștigător.
 Mărțișorul meu a fost o pisica aurie mică primita de la mama, am postat poza ( like , share),fara prea multe speranțe. Cand colo sa citesc peste 2 zile ca am câștigat unul dintre cele 8 telefoane, datorita mărțișorului meu norocos.”

 De atunci tind sa cred ca mărțișoarele aduc noroc, mai ales atunci cand sunt date cu dragoste si sentimente pure. Mi-am propus ca de fiecare 1 Martie sa dăruiesc si mărțișoare broșe in formă de pisică.

Am și găsit sute de modele de mărțișoare pe un site de care nu mai citisem pana acum . Cu scopul de scăpa de aglomerația din magazine si timpul pierdut luând la mana si verificând fiecare articol in parte probabil si stand pe la cozi, am ales calea mai ușoara si am vizitat magazinul online iMarțișoare . 

Dupa ce am făcut un tur al magazinului , am rămas frumos impresionata de absolut tot. Pe lângă tradiționalul șnur rosu-alb , se mai gasesc si pandantive , trifoi,broșe, brățări cu motive tradiționale ,bijuterii din argint dar si accesorii unicat. Plus ca exista o reducere de 15 % la toate mărțișoarele ,pana pe data de 1 Februarie. 

Alt plus al acestor produse ar fi preturile foarte decente, care nu te fac sa închizi pagina imediat de cum ai accesat-o. Acestea pornesc de la 2 lei si pot ajunge si pana la 200 lei ,depinde de produse si materialul din care sunt confecționate.

Cum spuneam la început , despre faptul ca imi place ca e sărbătoarea noastră românească am pus ochii pe  brățările cu motiv tradițional dar si câteva broșe foarte dragute. 

Mărțișor brățară trifoi motive tradiționale

In imagine vedeți șnurul rosu care are atașat un trifoi  in culorile alb rosu evident. Ma încânta foarte tare faptul ca este din acryl , asta înseamna ca este foarte rezistent. Imi place mult si probabil il voi achiziționa atât pentru mine cat si pentru prietenele mele. Si cu siguranță vor fi norocoase.  Acesta costa 5,99 Lei. 





Mărțișor Broșă Alintatul Pisicii

Un alt produs draguț care mi-a atras atenția este aceasta broșă asemănătoare cu cea despre care vă vorbeam in povestioara mea. Este o pisica drăguță si răsfățata,accesorizata cu pietricele colorate. Dimensiunile mărțișorului sunt de 4x4 cm. Aceasta broșă ar prețul de 9,99 Lei .



Colier Mărțișor Victory Argint 925

Acesta este un pandantiv foarte finuț si discret,inspirat din fenomenul Aurora Boreala,semnificând infinitul,renașterea si perfecțiunea.Este foarte prețios si glamuros. Da o nota eleganta si rafinament. Dimeniune piatra 18x18 cm si dimensiune lănțișor 45 cm. Prețul acestui colier este 144,00 Lei .



V-am spus că găsiți orice gen de mărțișor în acest magazin? Ce spuneți vă încânta vreun produs? Ce gen de mărțișoare preferați? 

”poartă mărțișorul toată luna Martie și agață-l într-un pom fructifer sau inflorit,se spune că asa v-a fi anul tau, inflorit , bogat și norocos”