Comanda mea de la Pentru Corpul Tău

Buna tuturor! ❤❤❤

Ce mai faceți? Vă reveniți ușor după zilele de sărbătoare ce tocmai au trecut? Eu da ,mi-am intrat de ceva timp in ritmul obișnuit si sunt aici la datorie sa va mai scriu cate ceva. Articolul de astăzi va fi cu multe produse de îngrijire personala pe care le am din ultima mea comanda de pe site-ul  pentrucorpultău.ro 
Am avut onoarea pentru a doua oara în anul ce tocmai a trecut , ca sa colaborez cu acest site minunat pe care se găsesc tot felul de produse de toate genurile și pentru toate categoriile. Pornind de la produse de îngrijire personala și continuând cu produse pentru casă , produse pentru copii,pana la produse tehnico-medicale si suplimente nutritive. Exact asa cum v-am spus mai sus, este un shop cu de toate. Daca în prima mea comandă de prin luna Mai ,am avut un buget de 50 Lei , de aceasta data am avut unul în valoare de 70 de Lei. Din acest buget mi-am ales un număr de 5 produse care am considerat eu ca îmi trebuiesc.



Așadar, se pare ca sunt atenta la cei din jurul meu si am comandat cate ceva pentru fiecare. Dacă acadelele Salviasept Kids le-am ales pentru Patrick , Efervescentele de la Juta Vit le-am ales pentru soț , iar restul produselor pentru mine. Ok, gelul de dus Dove oricum e la comun , la fel ca si apa de gura Oral-B. Piticul s-a bucurat la maxim când a văzut acadelele,si le-ar fi mâncat pe toate odată. Pe prospect scrie sa consume 2 pe zi , si am avut grija sa respectam instrucțiunile. A fost pentru prima data când i-am oferit astfel de bomboane medicinale sa le zic , pentru ca ajuta si la atenuarea durerilor de gat a copilului.  Despre efervescentele Juta Vit am o părere bunicica. Se dizolva într-un pahar cu 200ml apa la temperatura camerei. Nu ma așteptam sa aiba gust asa de bun gen al limonadei de lămâie. Zice ca acestea fac sa dispară stările de oboseala si te pun pe picioare. Sincer,eu am consumat decat o pastila,mai multe pastile a consumat soțul. Poate as mai lua atunci când mi-e greata,ca e asa acrișoara băutura care rezultă. 


Gelul de dus Dove , nelipsitul din baia noastră , dacă dați un clik pe ”prima mea comanda” de mai sus veți observa ca si atunci mi-am cumparat unul la fel de mare , in gramaj de 700 ml. De data aceasta am ales unul cu efect de crema hidratanta in formato famiglia , adică pentru tot familionul.



Inca un produs de care m-am atașat , sunt benzile  mini cu ceara epilatoare Wax Strips cu Aloe Vera. Acestea sunt in numar de 36 de bucăți,si sunt extrem de vrednice. Adică pentru parul facial gen(mustața sau zona dintre sprâncene) , eu aici le folosesc si sunt foarte mulțumită. 



Mai am un produs de care sunt foarte mulțumită. Este vorba despre aceasta apa de gura cu aroma intensa de menta. Iau un capac de lichid si clătesc gura timp de 30 de secunde , apoi dau jos din gura. Nu este indicat sa înghițim produsul.Imi place ca tine ceva timp mirosul plăcut din gura,este si dulce . De obicei seara după ce imi spăl dinții si ma clătesc cu aceasta apa de gura,se simte prospețimea si dimineață,adică efectul acela fresh chiar se simte puțin.E buna si asta. Mi-am luat exact produse de care aveam nevoie,asa cum v-am spus la început. 


Am fost surprinsa si de cadoul pe care l-am primit din partea echipei Pentru Corpul Tau. Un talisman dragut metalic in forma de ursulet, pe care pot sa il port la mâna. Pentru tot vă multumesc !
Cam acestea au fost alegerile mele. Voi ați intrat vreodată pe site-ul acesta? Puteți urmări cu mare interes si pagina de facebook Pentru Corpul Tău



Etichete: