Magazine , brand-uri noi si produse drăguțe la Galați Beauty Swap

   De ceva timp incoace tot va arat produse primite in cadrul celui de-al treilea eveniment  Galati Beauty Swap. In continuare unele sunt spre testare , si altele au fost folosite si cu review-urile la purtator , aici pe blog. Cert e , ca toate vor fi prezentate aici pe blog . 
   Revenind la titlu ”magazine noi”  , sunt cateva despre care nu aflasem pana acum si care ofera consumatorului produse de infrumusetare si ingrijire de foarte mare ajutor . Un prim magazin online , de unde am si cateva produse , se numeste Amalia.ro Cosmetice .Un magazin de cosmetice in care se gasesc, de la oje semipermanente pana la materiale pentru dotarea saloanelor . De aici am si eu un mini uscator de par Fabulous , un gel color Uv  Miley, o oja Canni cu uscare la aer si un concealer in 5 nuante .

 
      
   

Un alt magazin interesant despre care nu stiam nimic se numeste Biorita . Se bazeaza pe produse naturiste pentru ingrijirea corpului , ingrijirea parului , henna dar si suplimente alimentare si textile pentru casă .Am de aici o vopsea vegetală de par cu henna  in nuanta blond deschis si un sampon din plante . Cutia include cele doua plicuri cu vopsea si sampon , manusi cauciucate de protectie si casca de plastic .





 Un alt ajutor de nadejde , un plic minune care contine scrub de corp , de la MARK face and body . Un produs pe care il ador nu numai ca are efecte vizibile ci si pentru aroma sa de ciocolata . 



 Cam acestea au fost prezentarile mele pentru azi . Produsele de mai sus se gasesc pe site-urile oficiale amalia.ro , biorita.ro , si markscrub.ro . 
                                             
 Pe curand !