Răsfăț , cadouri , Galați Beauty Swap 3

   

    Duminică am participat pentru a treia oara la evenimentul galatibeautyswap , care a avut loc in Galați .  La fel ca si celelalte doua editii , si aceasta a fost una extrem de reusită si placută . 
   Intiatoarea care a dat nastere acestui galatibeautyswap se numeste Ioana  Pavel , si iata ca a ajuns deja sa organizeze  3 evenimente intr-un an .  O felicit din suflet pentru curaj .  Din punctul meu de vedere , aceasta este o treabă destul de complicata ,la care nu m-as inhama niciodata.  Necesita timp , telefoane  , drumuri , email-uri peste email-uri , legaturi cu sponsori , momente de stres , poate chiar si nopti nedormite . Cu toate acestea , sau nu , Ioana a reusit si de data aceasta să aduca sponsori de calitate, dar si speakeri importanti care ne-au ținut cu urechile ciulite si ochii mari in tot timpul alocat lor. 

    Naturway si Bio Boutique , doi dintre sponsorii ce trebuiau să ne fie alaturi ,nu au mai onorat evenimentul . 

  Pe de-o parte stiam că mă voi reintalni cu fetele dragi si ne vom bucura impreuna de editia aceasta, pe de alta parte ,eram curioasa de ce voi vedea acolo , ce subiecte vom dezbate, despre ce ne vor vorbi speakerii . Abia asteptam sa ajung. :) 





  Această editie s-a ținut la un Pub din orasul Galati , rezervat intotalitate pentru noi , de dimineată pana la ora 6 seara . Ce mi-a placut la 55 Pub , a fost in primul rand interiorul localului, plin de picturi si obiecte vintage , mai apoi am explorat mai in detaliu si am observat ca are ceva accente de jazz .
  Culorile oranj , negru ,pamantiu si verde inchis se aflau peste tot. Un alt detaliu interesant , scaunele , intr-o forma ambiguă curbata , din fier care aveau culoarea verde inchis ( veti vedea prin imagini modelul de scaun). 
  Localul destul de spatios , este impartit in doua spatii cu mese si scaune si este prevazut si cu scenă pentru concerte sau alte evenimente  . Meniul a fost bogat , cu de toate . Paste , Cartofi , Pui , Salate , Racoritoare , Cafele , Deserturi si alte multe bunatati pe care le puteti gasi in acest local. 
  Eu am ales sa servesc pentru inceput un frappe delicios cu ciocolata , si mai apoi apa plata , linonada .  





      Evenimentul a inceput in jur de ora 11:00 , si am avut la dispozitie două ore pentru poze cu Goodie Bag-ul
     Sute de poze frumoase, haioase , zambarețe au fost facute împreuna cu toate fetele , localul ne-a oferit si cateva cadre dragute pentru poze reusite . 
    Multumim Geo Popa ( fotograf) . 
    La acest eveniment s-au alaturat noi bloggerite : Alexandra & Camelia din          Constanta , Ionela Popescu din Craiova , Lăcramioara , Andreea Boitan si Veronica Pană . 






    Tombole 
  Am fost impresionata de tombolele care s-au facut , si de unde ne-am ales cu produse dragute de ingrijire . Si eu am fost castigatoare la una dintre tombole si m-am ales cu un ulei pentru ingrijirea parului si pentru stralucire .



   Speaker Maran Samuel

     De la ora 13:00 , am avut parte de un speach luuung despre îngrijirea parului si despre cat de importante sunt solutiile/ sampoanele pe care le aplicam pe scalp . Regivero a fost unul din sponsorii principali ai avenimentului , unde doi oameni destepti si specializati ne-au prezentat in detaliu rezultatul muncii lor dintr-un an de zile . Domnul Maran Samuel , managerul general al acestui proiect ,a muncit cu placere ,  devotament si sperante pentru a multumi fiecare client si pentru a -i rezulta un produs de calitate . Ai puteti vedea prezentarea  „piramida Regivero „ .



     Este vorba despre o gamă de 4 produse pentru par, acestea fiind  : Șampon impotriva caderii parului , Lotiune pentru regenerarea parului , Șampon impotriva matretii , si Lotiune impotriva caderii parului.  

  Speaker - Iulian Pasăre

    Un alt speaker pe care l-am ascultat cu mare drag si interes , la care mi-as fi dorit sa notez tot ceea ce spune . :)  Chimist , un om inteligent cu o experientă de peste 15 ani in domeniu , cu un bagaj mare de informatii despre tot ce tine de compozitia chimica din produse . La fel ca si domnul de mai sus , el s-a implicat trup si suflet la dezvoltarea acestui proiect. 
   Ne-a oferit noi informatii despre cele mai noi inovatii , cum ar fi Aparatul de facut cosmetice acasă , sau Aplicatia SkinVision care recunoaste Ph-ul pielii si modelul pielii fiecarei persoane. O alta informatie este despre caderea parului , care se pare ca este determinata stict de ADN-ul pe care il avem.  Am fost impresionată de informatiile oferite si voi tine cont de ceea ce folosesc pe scalpul meu . 







  La final am avut parte si de o ședinta de #swap ca intre fete. O gramada de produse au fost schimbate intre ele , iar fetele abia asteapta sa le foloseasca .





Dacă esti interesata sa intri in comunitatea noastră , te asteptam sa te inscrii aici . La finalul evenimentului rămai cu un Goodie Bag plin de produse , de care sigur vei fi multumită , așa ca și mine. 


Sponsori : Adda Shop , BeautyOne ,Fragonard , Biofin , Naturisti.ro , Herbagen ,Bioderma , Amargan ,Amalia.ro , Valentino Cosmetics ,Perspirex , Trendline Cosmetic, Cares , Zenz , ApiLand , Golden Rose , Yumm , Regivero ,Elemis , Sano , Mark ,Elemental , Lambre ,Bio Aleea ,Arboria Plant , Pellamar ,Biorita , Green Cosmetics .