Kitul favorit de la Melkior

Zi buna tuturor ! 

Ce faceti astăzi de 1 Mai Muncitoresc?

 Eu m-am apucat să scriu astazi . Stau acasa cu cel mic , si in timp ce el doarme , mami lucreaza la blog ❤☺ .  Acest articol este despre Melkior.  Vă prezint un kit de machiaj de la Melkior. Frumoasele produse le-am primit in cadrul evenimentului de beauty a bloggeritelor , GALATI-BEAUTY-SWAP2  care a a avut loc  pe 10 Martie la Galati. 

Multe dintre voi , cele care cititi acest articol , cunoasteti brand-ul foarte bine , dar si diverse produse Melkior (facebook) . Zilnic, aici se găsesc reduceri la o grămadă de  produse , vouchere cadou sau  transport gratuit. 

Produsele pe care vi le prezint eu , le găsiti  si pe site . Melkior oferă o gamă largă de produse , dedicată femeilor care se ingrijesc si care vor să arate cat mai frumos. Melkior colaboreaza cu foarte multi profesioniști in domeniu de make-up si stiliști de unghii. Chiar astazi in zi de sărbătoare , poti comanda produsele tale favorite cu  25 % reducere . 
  


Oglinda ” I love You” , este extrem de practică si purtabilă oriunde , chiar si intr-un buzunar. Are un design modern si subțire , in culorea neagră . 

Un creion contur  de buze  super drăguț  , m-a cucerit in primul rând cu culoarea RED 1.14G.  Mi se potriveste , si este foarte usor de folosit. Ajută mult la o rezistență de lungă durată a rujului , sau il poti folosi , așa ca mine  pentru a contura buzele. Eu l-am mai folosit si in loc de ruj , este mult mai rezistent si oferă volum , catifelare si aspect ingrijit buzelor. 



Un alt creion  foarte rezistent , este creionul Khol pentru ochi. Producătorii spun că rezistă si 24 ore ,. Eu spun că rezistă  de dimineată pană seară . Mai apoi incepe să se steargă in unele parti.  Acesta se aplica usor pe linia genelor , in linie fină, subțire. Cele 3 produse , se gasesc in geanta mea  si mă salvează de la orice moment  in care plec pe grabă si nu am timp sa imi fac un machiaj acasă. 



Ați folosit veun produs dintre cele prezentate?

Etichete: