OOTD - CĂMAȘĂ ROZ SI TENIȘI ROZ DIN VELUR





              Bine v-am regăsit cu o nouă ținută. Am ales să imi incep săptămana cu o prezentare a noilor mele produse pe care le-am cumpărat recent . Am propus  o combinație de articole lejere , care mi-a placut mult si sunt si in ton cu vremea frumoasă de afară . 

Articolele noi sunt  cămașa  si tenișii . Jeanșii i-am primit cadou de la o prietenă , de care nu mă mai despart , si ii port pana se uzează ,( link mai jos) ,  despre jacheta din denim v-am mai povestit aici , imi place mult , o pot combina in multe ținute , este foarte comoda si in mare trend , denimul nu se demodeaza in veci  ;)  , asa ca il port cu incredere ca nu voi da un greș uriaș . 

 Despre  incalțăminte si cămașă voi detalia in articolul de astazi .

 Iubesc să mă încalț cât mai comod si pentru această primăvară am avut in plan sa imi cumpăr o pereche de tenisi comozi si buni la preț . I-am gasit la mare reducere pe un site românesc , in categoria 1+1 Gratis. M-am combinat cu cumnată-mea si ne-am cumpărat amândouă câte o pereche de încălțări.

 Imi place culoarea in primul rând , rozul acela prafuit , dau un aspect curat , chic si de calitate. Materialul este catifelat , cu striații gen velur . Au costat 60 lei , si ii puteti gasi in link-ul pe care il voi lăsa mai jos . 

Despre camașă , vă spun că o plac foarte mult. Se asază perfect , marimea mi se potriveste de minune . La fel , am găsit-o la super reducere la H&M ( gasiti link mai jos) . Este din bumbac de calitate , in culoare pastelată de roz deschis cu dungi subțiri in alb . Prețul a fost de 40 lei , si am prins si un cod cu transport Gratuit . Am primit coletul in două zile lucratoare . 





Cămașă bumbac  (link) 

Teniși (link) 

Ceas King 5  (link)

Jeans (link) 

Jacheta denim  (link)








 Acesta a fost OOTD-ul de astazi. Sper ca v-a plăcut combinația pe care am incercat-o. Pe curând ! 

Etichete: