Alege produse ecologice pentru bebeluș - Puffinaut-



Bun venit pe pagina mea! Am un articol interesant astazi. 



         Sunt părinte de aproape doi ani de zile , si ca majoritatea părintilor preocuparea numarul 1 a mea  este igiena copilului , care la un moment dat a devenit putin exagerata. :)  desi stiu ,  că un copil sanatos si cu o imunitate bine dezvoltata are nevoie de expunerea la germeni, intr-o oarecare masura , cu teama totusi , sa nu cumva sa fie prea mult expus....In fine , o misiune coplesitoare pentru parinti . 
        Dupa parerea mea , principalele metode de igiena a  copilului sunt : pielea curata in partea unde sta scutecul , taierea unghiutelor ,pentru a preveni infectiile , si curatarea urechiușelor , ochilor si guritei. 

       Bebelusul are nevoie de baita in fiecare zi , asta o recomanda toti medicii ,pentru ca este foarte igienic si bebe se relaxeaza , dar se si obisnuieste cu acest ritual. 

       Am sa va prezint aici  cele mai ecologice produse pentru bebelusi , pe care le puteti incerca cu incredere , pentru o buna  ingrijire a celui mic. 

       Cum spuneam mai sus , este importanta atat igiena in zona pielii unde sta scutecul , dar si scutecul folosit . Cunoastem N marci de scutece , parfumate sau nu  , ori in diverse culori ,  pe care le vedem in  reclame si magazine , si care sunt mai mult sau mai putin eficiente. 

         Pentru a lamuri situatiile ,  puteti da click pe scrisul colorat cu albastru unde gasiti unicele  scutece ecologice Seventh Generation , pentru bebelusi si copii , pornind de la  numarul N pana la numarul 5 (4-6 kg pana la 12-16 kg).  Pentru orice eventuala infectie sau dermatita de scutec , este recomandat ca acesta sa fie schimbat cat mai des , sau imediat dupa ce a fost murdarit.  In plus , pentru a oferi un confort si siguranta copilului , trebuie sa folositi scutece de calitate ,iar cele prezentate de mine sunt alegere potrivita.
 Acestea sunt fabricate din puf din pulpa de lemn care ajuta la absorbtie , poliacrilat de sodiu care este tot un factor absorbnt , poliester si bumbac folosite la captuseala , spandex polimer pentru sitemul de prindere. Aceste scutece sunt special concepute pentru  pielea sensibila a bebelsilor , nu contin clor , nici parfum sau lotiuni . 

         O alt factor important in igiena  corespunzatoare a celui mic este modul in care spalam  hainele pe care le imbraca , si mai ales ce tip de detergenti folosim.  Pielea nou-nascutului are puterea de a se adapta la mediul advers , insa necesita si o ingrijire speciala.
 Dat fiind faptul ca este atat de delicata , se  poate irita usor , asa ca trebuie sa avem grija sa folosim  un detergent ecologic pentru bebelusi . Acesta este cel mai recomandat pentru a preveni infectii ale pielii , special pentru bebelusi.
         Este un detergent lichid  , natral care curata petele de lapte  si alte murdarii de pe hainele bebelusului. NU contine parfum sau inalbitori. Are formula hipoalergenica pentru bebelusi ce nu lasa urme pe hainute. 
Bebelusii dumneavoastra nu vor suferi niciun fel de reactie alergica la aceste produse. 

TOATE PRODUSELE DESPRE CARE V-AM VORBIT SUNT DESTINATE BEBELUSILOR SI COPIILOR MICI, SI SE FOLOSESC PENTRU INGRIJIREA CORESPUNZATOARE A PIELII LOR SENSIBILE.  

Produsele se gasesc pe site ,  la preturi rezonabile , pentru orice mămică responsabila ,  cu reduceri si multe surprize. Tot pe site gasiti si articole de imbracaminte dar si jucarii . 









Etichete: