Obsesii frumos mirositoare.






Parfumul se adreseaza unui simt sensibil la orice om,mirosul.
Mirosurile naturale sunt cele mai puternice,si dureaza cel mai mult,tocmai de aceea,parfumul este cel care are concentratia de ulei de parfum intre 20-30%,este foarte scump,si se vinde in sticlute de mici dimensiuni.Este o diferenta de concentratie intre apa de parfum si apa de toaleta.
Am incercat ambele variante,insa cea mai populara, potrivita mie ,este apa de parfum caci dureaza intre 4-8 ore. De obicei prefer mirosurile puternice asa ca aleg cu cea mai mare hotarare apa de parfum
.Dupa parerea mea,apa de toaleta este preferata de obicei de persoanele carora le plac mirosurile fresh,,slabute. De cativa ani incoace folosesc doar 2-3 parfumuri,puternice ce se combina perfect cu mirosul meu,astfel devenind unic.


Cele doua parfumuri despre care vorbesc,le gasesc foarte usor,in cataloage sau magazine de specialitate. Cele alese de mine se incadreaza la stadiul 2 de miros,avand note medii,si care nu costa foarte mult.
Parfumul este cu adevarat magic atunci cand este in contact cu pielea. Mai jos va las imaginile si parerea mea despre fiecare in parte. (pacat ca nu le puteti simti mirosul).


Se numeste Amber Elixir,apa de parfum face parte din colectia de parfumuri de lux. Ombra folosita inspira caldura, stralucire,si senzualitate,totodata discret care ramane pe piele mai mult de 10 ore.Are aroma oriental-lemnoasa cu acord de vanilie si lemn de santal(o intreaga explozie de mirosuri).Il gasiti si voi in orice catalog de cosmetice Oriflame,cu pretul de 99,99 lei. De cele mai multe ori imi place sa il folosesc ce mai mult seara,sau in anotimpuri frigurose..,.








Cel de al doilea parfum prezentat se numeste TODAY TOMORROW ALWAYS,face parte din colectia de lux din brosura Avon Cosmetics,.Are note vibrante cu aroma de frezie si mosc,cu trandafir si strelitie ce denota feminitatea si delicatetea oricarei femei ce il foloseste. Eu ador mirosul sau,care seama cu parfumul crinilor albi,tocmai si categoria la care se incadreaza este una florala. Cum spuneam mai sus,il gasiti in orice catalog Avon, la pretul de 70 lei.






Cunoasteti parfumurile? ce parere aveti? 



Etichete: