2 rujuri nou noute ( Yves Rocher & Note)-Impreuna cu prietenii

Eu sunt Anamaria Zanfir ,

si iti urez bun venit pe blogul meu!!!  ☺☺☺✌✌✌


La fel ca multe dintre voi,iubesc rujurile si gloss-ul pentru buze.Pot spune ca e singurul produs de machiaj pe care il folosesc zilnic(chiar daca stau in casa).
Stiati ca primul ruj  sub forma de baton a aparut in 1923,iar inventatorul sau l-a numit ”articol de toaleta”? yuhuuu,demult ☺
Vi s-a intamplat probabil vreodata sa va aflati in fata unui stand cu rujuri,si vazand atatea texturi si nuante ,sa nu stiti pe care sa o alegeti.
Lasand la o parte tendintele fiecarui sezon,de fiecare data  tin cont de cateva aspecte atunci cand cumpar un ruj nou.In primul rand culoarea pielii,apoi forma buzelor(femeile cu buze carnoase si proeminente pot folosi nuante inchise mate, pentru a-si scoate in evidenta forma buzelor),in schimb,persoanele cu buze subtiri pot opta pentru  texturi glossy in nuante deschise ,care confera volum buzelor. Eu de exemplu ma incadrez intre cele doua...Incerc sa fiu foarte atenta cum imi aplic rujul pe buze,asa incat mai intai aplic o hidratare sub forma de balsam de buze sau o crema.,apoi fac un contur bine definit cu ajutorul unui creion,si mai apoi  aplic ruj.
Nici nu stiu ce sa va mai scriu...☺,pentru ca sunt nerabdatoare sa va arat in acest articol noile mele rujuri ,pe care abia am asteptat sa le testez,si sa va scriu parerea mea .



NOTE,

     - incep cu primul ruj de la NOTE COSMETICS..si vine intr-un ambalaj modern, cu recipient din sticla. De fapt,e un Gloss de buze hidratant,plin de pigmenti naturali,ce lasa buzele extrem de catifelate mult timp.Eu l-am primit in nuanta Rose Petal,si ma prinde de minune.Este un produs care nu imi va lipsi din geanta,deoarece in sezonul de iarna ,buzele mele au tendinta de uscare,asa ca glossul de la Note ma poate salva.Finish-ul sau este unul umed, lucios si putin lipicios,iar particulele sidefate sunt de mare efect.Un plus al gloss-ului,este aplicatorul,sub forma de buretel la capat,foarte flexibil,ce permite intinderea cu usurinta pe buze. Este foarte usor sa gasesti gloss-ul preferat, daca accesezi site-ul sau pagina de facebook,unde se gasesc reduceri pe tot parcursul anului,asa ca sunt convinsa ca nu te poti decide la un singur produs.



Cam asa arata gloss-ul,si puteti vedea si forma aplicatorului.




Si asa arata pe buzele mele, am uitat sa va spun ca are aroma de bomboane...miroase delicios.


Mult succes la cumparaturi!!! ☝ 


 YVES ROCHER

     -  cel de-al doilea ruj testat,pe care il iubesc,este  de la Yves Rocher. Un brand foarte cunoscut de cosmeticale si produse de ingrijire. Fiind iubitoare de rujuri de toate felurile,am zis sa il incerc si pe acesta,mai ales ca am o nuanta ce ma avantajeaza.Cu toata sinceritatea ,nu am incercat niciun produs de la ei,desi urmaresc pagina de facebook, si stiu ca se ocupa cu produse de ingrijire bazate doar pe plante naturale,...dar niciodata nu e prea tarziu,drept dovada,am  ales sa testez noul Ruj Lichid Absolut Elixir,de care sunt extrem de multumita,dupa parerea mea e ”rujul 3in1”. De ce? Pentru ca in primul rand este pigmentat, in al doilea rand,are putere mare de hidratare,iar in al treilea rand ,este si matt si cremos, si iti poti ”pupa”buzele ca sa-l uniformizezi dupa cum vrei, voi stiti la ce ma refer. ☺ 

                 Are aspect mat 100 %, dar cu consistenta unui ruj obisnuit. Nu este lipicios ,si am stat cu el pe buze circa 4 ore fara a manca,asa ca ii dau o rezistenta buna.Pe site il gasiti in 12 variante de culori , de la nude la culori pamantii si mov,la un pret de 44 ron,plus ca  te poti inscrie in Clubul YR,unde beneficiile sunt pe masura,devenind reprezentant,ai discount de  50 % pentru  prima comanda in calitate de  Membru de Club.



Asa arata pe buzele mele,e intr-o nuanta naturala si se potriveste perfect cu tenul și culoarea parului.







Sigur v-a placut prezentarea mea,si va astept si in zilele urmatoare cu noi articole despre produse si testari.  Repede pe site-uri si mult succes la cumparaturi☺














Etichete: