Cele mai populare modele de genti care nu trebuie sa lipseasca din dressingul unei femei.




          Iata ca am intrat in a 3 a luna a acestui an. Daca luna Februarie a fost dedicata iubirii,luna Martie vine cu martisor,ziua femeii,luna florilor de primavara,dar si...cosmarul domnilor...pentru ca trebuie sa ofere cadouri sotiilor,mamelor,fiicelor,etc.M-am gandit sa dau o mana de ajutor si sa pun pe hartie cateva modele de genti ce pot fi facute cadou,fara a da gres,acestea fiind cele mai populare,pe culorile de rosu,nude,si negru ,care se asorteaza usor la orice tip de tinuta abordata.


              Geanta Raquel Black 

Este confectionata din piele ecologica de inalta calitate si are un design clasic, usor alungit. Geantade dama officeRaquelpoate fi purtata in orice combinatie de stil si culoare, este usor de asortat si foarte rezistenta. Are manere si o bretea lunga, detasabila. Site-ul nostrugaranteaza caGeanta de damaRaqueleste o geanta de dama de calitate si ca descrierea respecta caracteristicile produsului. Material:Piele ecologica






Urmatorul model de geanta,culoare rosie,superba.
Geanta Amina
 Este o geanta de dama casual, care are o geometrie cu personalitate, ce atrage toate privirile si sistem de inchidere prin cheita metalica.
Poarta aceasta geanta de dama trendy si vei scoate din anonimat si cea mai simpla tinuta!




Ultima geanta prezentata de culoare bej,
Geanta de dama Chelsea este o geanta office, confectionata din piele ecologica de inalta calitate. Aceasta geanta de dama poate fi asortata cu usurinta tinutelor tale datorita culorii ei. Acest model are un compartiment, un buzunar inchis cu fermoar si doua buzunare pentru telefon si obiecte mici. Poate fi purtata in mana sau pe umar cu ajutorul bretelei detasabile. Dimensiuni: L 33 x I 27 cm.





Ce parere aveti??? Sunt superbe,nu-i asa??? Gentile se pot comanda de pe site_ul Adona.ro. Spor la cumparaturi.

Etichete: