Vacanta 2016.

Croatia-Dalmatia

            Am intrat in sezonul vacantelor de mai bine de 2 luni,asa ca fiecare ne gandim unde sa mergem sa ne relaxam cel putin 2 saptamani,departe de orasele aglomerate...
         Mai jos va scriu o oferta de nerefuzat,fa-ti vacanta in Croatia,mai exact Dalmatia,si te vei bucura din plin de timpul liber. Acest resort va pune la dispozitie tot,dar tot ce aveti,nevoie atat adultii cat si copii. 😍😍

          Bluesun Hotel Neptun 3*  reprezinta locatia ideala pentru intreaga familie, pe plaja, la 10 m de mare, printre pini si plantatii de maslini, in Tucepi, de pe Riviera Makarska, intre Split si Dubrovnik.




Indiferent ca va aflati  in cladirea principala a hotelului sau in unitatile adiacente, va veti bucura de frumoasa plaja din fața hotelului, precum si de diverse activitati, sport si programe de divertisment.
Cei mici pur și simplu adora Bluesun Hotel Neptun  unde vor descoperi o lume minunata a jocului creata special pentru ei de catre echipa de animatie.

Hotelul dispune de 2 restaurante, o pizzerie, o cofetarie, 4 baruri. In cadrul Slatina Sports Center oaspetii pot profita de urmatoarele facilitati: sala fitness, 5 terenuri de tenis, fotbal, mini-fotbal, baschet, handbal, boccia, volei de plaja, fotbal de plaja, tenis de masa. Hotelul dispune si de o piscina exterioara si Spa, piscina pentru copii, loc de joaca exterior pentru copii.

Facilitati incluse la All Inclusive: inchirieri biciclete, teren de tenis, sala de fitness, Wi-Fi, parcare, mic dejun, pranz si cina tip bufet, mic dejun tarziu, gustari de dupa-amiaza si la miezul noptii, bauturi de la 10:00 AM pana la miezul noptii, 2 cine festive pe saptamana, animatie pentru copii, muzica live de 5 ori/saptamana, sezlonguri si multe altele.

Alegeti calitatea si bunul gust. Happy Summer 2016.

Etichete: