Trucuri babesti pentru cresterea parului.

Multe dintre noi ne dorim sa avem un par sanatos,matasos si mai ales sa fie lung.Unele doamne au noroc ,altele nu. Dar noroc cu extensiile ca putem lungi chiar si parul tuns  scurt. In articolul meu voi prezenta niste trucuri de crestere a parului,cu remedii naturiste,stiute de mine inca de pe vremea bunicii,si are rezultate nemaipomenite. Am aici 3 ingrediente minune ,cum ar fi: 

-uleiul de floarea-soarelui,
-rozmarinul  
-aloe vera. 


Ce face fiecare in parte? vedem mai jos.


Uleiul de floarea-soarelui- se foloseste pentru a masa scalpul,pentru ca  stimuleaza circulatia sangelui si determina cresterea parului.Dupa ce iti faci acesta masca,parul trebuie clatit bine de tot ca risti sa ramai cu parul gras...Recomand acest masaj o data pe saptamana.

Rozmarinul- se gaseste la toate plafarele si market-urile,dar si pe piata.Se fierbe rozmarinul ,si cu apa aceea se spala parul si se clateste in modul obisnuit.Aceasta spalare se recomanda 1 data pe saptamana,timp indelulgat.Rozmarinul ajuta la regenerarea firului de par si grabeste cresterea acestuia.


Aloe-Vera- este o planta hranitoare care ajuta atat tegumentul cat si firul de par. Aceasta o gasim la farmacie/plafar sub forma de gel,care se combina cu samponul obisnuit,se spumeaza si se clateste .Aloe vera este cunoscuta pentru hidratarea indelungata a partii pe care o folosim si stimuleaza circulatia sangelui.

Sa stiti ca functioneaza :)

Etichete: