Sport cu Justfit.

Va invit sa poposim impreuna in marea adunare,unde ne intalnim cu oameni experimentati in domeniul sportului,fitnesului,unde avem parte de sfaturi si idei in legatura cu aparatele pe care trebuie sa le folosim pentru a ne mentine sanatosi si fermi. Este vorba despre magazinul online Justfit. Acesta ne ofera  tot ceea ce inseamna sport..de la imbracaminte sportiva,pana la benzi de alergat, suplimente alimentare ,jucarii pentru copii si multe altele. Eu una,sunt foarte interesata sa aflu cate ceva despre acest proiect pe baza sportiva,tocmai de aceea am ales sa scriu si sa vizitez site0ul cu tot dragul,mai ales ca noi femeile aven nevoie de sfaturi,trebuie sa ne mentinem siluela...Asa ca fiti atenti cu totii pentru a vedea detalii interesante..Pentru peroanele care considera sportul ,un stil de viata sanatos,si fac zilnic acest lucru,dar si pentru oamenii care nu fac zilnic sport,magazinul pune la dispozitie o gama larga de benzi de alergat pornind de la preturi extraordinar de mici. Dedesupt am gasit un model de banda de alergat electrica ,unde are si promotie de 19%.

Banda de alergat Techfit T2000

product_530_746
La comandarea acesteia,cumparatorul beneficiaza de transport gratuit. Banda se utilizeaza foaret usor.Structura sa metalica suporta pana la 100 de kg,si este foarte stabila atunci cand functioneaza. Este dotata cu motor de 1.5 CP,care poate atinde pana la 12 km/h.Banda de alergat este perfecta pentru antrenamente cardio eficiente,dar ne si ajuta sa slabim..Functioneaza cu:

Motor: 1.5 CP
 Viteza:0,8-12 km/h
Sistem inclinare :manual o-12%
5 functii afisate: timp,viteza,distanta,calorii ,puls.
Display:LCD albastru
 Sarcina admisa:100 kg
 Dimensiuni: 158x69x125 cm
Boxe incorporate.....Banda mai este prevazuta si cu sistem de pliere,pentru a economisi spatiu. Computerul incorporat al benzii afiseaza,timpul ,viteza,distanta,caloriile si pulsul. Banda are un pret rezonabil bun calitatii pe care o are, 2.199 ron. Foarte accesibil avand in vedere ca este o banda de calitate si foarte performanta.

Dupa ce am facut turul magazinului ,am mai gasit inca un ajutor,mi-as lua si eu un astfel de aparat,mai ales pentru noi femeile,este perfect...;) M-am oprit la raionul de biciclete eliptice..
Bicicleta eliptica KETTLER ELLIPTIC

product_608_1055
Aparatul  cu trectiune pe fata,testeaza siguranta si ajusteaza motorizarea rezistentei,acestea sunt cateva caracteristici ale bicicletei.Ofera confort in timpul utilizarii,atat pentru persoanele inalte cat si pentru cele mai mici de inaltime. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de pe manere sau clipsul de ureche inclus.

product_608_1054
Functionarea calculatorului: acesta ne arata distanta parcursa,viteza de pedalare,are 12 programe de antrenament,alimentare cu  230v, dimensiunile sale sunt : L=185xl68xh164 cm.

Pentru mai multe detalii si pentru a face comenzi aveti mai jos adresa si numar de telefon.

Showroom Mosilor:

LUNI-VINERI -10:00-20:00

SAMBATA:10:00-16:00

DUMINICA: inchis

TELEFON CONTACT:021/659/65/73

Showroom Occidentului:

LUNI-VINERI: 9:30-18:30

SAMBATA:10:00-17:00

DUMINICA:inchis

TELEFON CONTACT:021/311/57/00.

justfit-logo