Petrecere mare La Conac.


DSC_0047



Hei dragii mei cititori...in curand vom petrece ziua iubirii,multi dintre noi,tinerii ne facem cadouri cu semnificatie,mergem in locuri unde distractia e la cote maxime,si vrem sa ne simtim bine. De curand eu am descoperit un local fantastic pe care il recomand atat pentru aceasta sarbatoare acesta cat si pentru altele(nunti,botezuri,aniversari)..un loc calduros,intim,plin de atmosfera placuta,mancare buna si muzica pe gustul tuturor.. unde evenimentede noastre pot deveni de neuitat ,cu standarde ridicate de calitate..


Ei bine toate acestea le gasim  La Conac. Restaurantul este cu specific international,aplasat intr-o casa boiereasca,unde gasim meniuri rafinate,bauturi fine si deserturi delicioase. In meniul restaurantului se gaseste mancarea italiana,americana,mexicana dar si romaneasca. Localul este perfect pentru o petrecere in familie cu toate rudele si toti copii ,mai ales ca invitatii au parte si de  loc de joaca pentru copii,in timp ce acestia se bucura de activitatile si jucariile de acolo,adultii stau fara grija si pot discuta linistiti,mai ales ca ,cei mici sunt supravegheati se un specialist. Asta da loc,nu-i asa? 


De exemplu ziua indragostitilor:...eu personal nu mai sunt de acord ca doi indragostiti sa mearga in seara de Valentine's Day in club,discoteca,unde muzica e la maxim si nu te mai poti intelege,acest local este perfect din toate punctele de vedere.. :)


Mai jos ne vom delecta,deocamdata doar privind imaginile,sa vedeti si voi ce delicatese putem manca aici... In primul rand avem nevoie de o masa frumos aranjata,iar aici nu se pune problema   nicidecum... dovada de mai jos...;)


DSC_00171

Pentru inceput ne delectam cu un cotlettel de mie cu legume la tigaie,avem brocolli,rosii,baby morcov,rucola....mmmmmm  o nebunie ..E o adevarata ispita nu-i asa?


la-specialitati


Continuam cu o Belle Pizza Italiana,cu de toate,,yammmmmm...ador pizza,mai ales pizza asta...;)


la-italian3

Trecem la peste,mai exact scoici..arata delicios,este un fel de mancare sofisticat si preferat de multa lume.  Arata intr-un fel aparte nu???


la-peste

Si la sfarsit,ceea ce imi place mie cel mai mult,desertuul...Recunosc,sunt o gurmanda,in ale dulcelui si nu refuz niciodata nimic,mai ales cand voi ajunge La Conac,,nimic nu-mi rezista,la cate gasesc acolo :))))  Acesta arata demential,cu muuulta ciocolata si fistic...yammm..


la-desert-1

Recomand cu tot dragul si toata increderea acest local nemaipomenit,unde oamenii sunt primiti cu caldura si se simt ca acasa.  Pentru detalii ,dar si pentru rezervari puteti intra atat pe pagina de Facebook a restaurantului  https://www.facebook.com/RestLaConac, cat si la telefon 0737/851/103,dar si pe adresa de e-mail  contact@conaculnobil.ro  


Recomand sa mergeti cu tot dragul pentru familia voastra. ;)