Martisor pentru femei.





Hei, salut dragilor.
Ne apropiem cu pasi repezi de luna cadourilor(asa imi place mie sa ii spun),o alta decat Decembrie.  Luna Martie,luna in care apar primele floricele vestitoare primaverii,ziua de 1 Martie unde dam si primim,mai mult sau mai putin cadouase, urmata de ziua mamei in data de 8 Martie,unde ,la fel copilasii fac cadouri mamelor...Eu personal ador acest anotimp de primavara,.....mai ales ca de acum incep adevaratele concursuri pentru bloggeri :) ,de unde am de castigat,site-ul meu preferat cu campanii si lucruri serioase este http://www.blogawards.ro/
Momentan particip la majoritatea campaniilor active de pe blog,iar acum s-a initializat o noua campanie cu castiguri si premii surpriza,dedicata lunii martisorului,campania se numeste BlogMartisor2015. La acesta noua campanie se pun la bataie zeci de premii care se acorda bloggerilor care se claseaza pe primele 10 locuri ale clasamentului campaniei BlogMartisor.

La campaniile participante din cadrul BlogMartisor, pot participa toate persoanele care detin un blog cu vechimea de minim 3 luni care sa contina peste 20 articole publicate. Aici gasiti o serie de campanii participante individuale cu premii oferite de sponsorii Blog Awards.Bloggeri care se inscriu in Campania BlogMartisor,pot alege la ce campanii sa participe,acestia putand sa participe la o singura campanie,la doua sau la trei . Un blogger care participa la o singura campanie,acesta va avea ca si castig,in cazul in care v-a castiga,premiul aferent acelei campanii.
Campania BlogMartisor se incheie la data de 10 Martie. Succes tuturor.

Etichete: