Colectie noua de pantofi.

Orice eveniment pe care il onoram trebuie sa o facem cu drag si placere,iar pentru ca aceste momente sa fie de neuitat si cu totul speciale,tinuta noastra trebuie sa fie pe masura. Rochia,pantofii,accesoriile pe care le purtam trebuie sa fie o pata de culoare la petrecere. Eu consider ca ,intr-o tinuta eleganta,obiectul principal sunt pantofii,pe asta pun eu accentul cel mai mult. De aceea cu ajutorul magazinului online de incaltaminte Standard-Shoes,putem alege perechea de pantofi potrivita personalitatii fiecarei femei,si poate ajuta o femeie sa cucereasca cu totul privirile celorlalti.In acest magazin se gasesc modele de toate felurile,office,elegant,sport,poti alege marimea tocului pe care o doresti s.a.m.d. De curand magazinul s-a ales cu colectie noua  de pantofi,pe care o voi prezenta mai jos.

 PRODUSELE SE POT COMANDA CU UN SINGUR CLIK PE POZA.



 New  .Pantofi Crambye,de culoare neagra,cu toc de aproximativ 2 cm,model casual din piele lacuita. Pret 79 ron.






  New.Pantofi Urban Lady, culoare neagra,material catifelat,design elegant cu decupaj pe partea exterioara,toc de 11 cm,pantofii sunt disponibili pe 2 culori,negru si bej.Pret 139 ron.








New..Pantofi Elegance,culoare neagra,foarte eleganti,perfect pentru petreceri cu staif,piele ecologica,dimensiunea tocului este de 17 cm.Pret 139 ron.






Pentru comenzi si mai multe detalii puteti accesa adresa magazinului sau numerele de telefon:

http://www.standard-shoes.ro/

Telefon:0311/040/004





Etichete: