Cel mai bun meniu mexican.


logo-el-toritoDe mult timp imi doream sa ajung sa mananc niste mancare de la mexicani,in restaurant sau acasa,insa niciodata nu am avut timp la dispozitie.  De curand am aflat  de un loc absolut superb ,cu o explozie de culori,decorat cu tablouri,si linii rustice, designul,mancarea ,mariachi si o tequila buna si autentica,te duc chiar in inima Mexicului autentic...Toate acestea le gasim la ''El Torito'',un superb restaurant mexican,unde gasim liniste si armonie,perfect pentru o seara cu prietenii unde ne putem delecta cu mancare mexicana autentica.  Atmosfera este intretinuta de muzicieni mexicani,numiti mariachi,personaje care distreaza lumea  cu cantecele lor vesele,si ritmurile incitante ale muzicii  si toate acestea fiind live..


slider-ET5



Avem parte de o gama variata de meniuri si retete care mai de care mai delicioase si mai....PICANTEEEEEEE.... Bucatarii si ospatarii restaurantului ne asteapta cu tot felul de bunatati,carora nimeni nu le poate rezista,dupa cum stim ,maxicanii sunt mari amatori de mancare cat mai picanta,si foarte condimentata. Voi lasa mai jos cateva feluri de mancare specifice Mexicului.


Mai jos gasim: 


-Quesadillas de res/cu carne de vita


-Tacos al carbon/vita la gratar


-Salsa mexicana


-Burritos chimichangas



Si inca o multime de bunatati...pe langa aceste feluri deosebite de mancare originala si autentic mexicana,mai gasim si dulciuri,deserturi,dar si  bauturi.  Foarte frumos,am sa merg intotdeauna cu drag.


Si inca o surpriza pentru ''lenesi'',sau pentru cei care nu au timp......


middle-poze31-300x237

In caz ca nu putem iesi din casa sau nu avem starea necesara in acel moment de a iesi la un restaurant, restaurantul  El Torito ne ofera si livrari la domiciliu.. Deci putem comanda tot ceea ce ne dorim fara sa fim nevoiti sa iesim din casa,iar mancarea ajunge la noi imediat. Putem gasi si descarca si o aplicatie pe smartphone ,pe care o putem folosi mai usor si este la indemana tuturor.


Si inca ceva,  restaurantul ofera si gazduire pentru anumite evenimente pe care vreti sa le faceti intr-un spatiu mai intim,doar cu persoanele mai apropiate.


Pentru a face rezervari din timp,restaurantul pune la dispozitie numerele de telefon,adresa de e-mail si adresa restaurantului. Restaurantul poate fi gasit si pe pagina de facebook El Torito, unde aflati cele mai noi informatii in legatura cu ,mancare,rezervari,s.a.m.d


 


rezervari-restaurant2 (1)


Buen aprovecho a todos...Ya,ya ,yaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :)    OLE.