Vivat Familia= Sanatatea familiei mele.

images

Dupa cum stim cu totii,in acest sezon al anului si anume Iarna,fiecare dintre noi avem probleme de sanatate,mai mult sau mai putin,insa acum am gasit un ajutor de nadejde care ne impiedica sa ne luptam cu bolile de sezon si anume farmacia  Vivat Familia.  


Iarna e dificil,mai ales pentru batrani,pana si pentru noi ,nu putem ajunge mereu in oras la farmacie,insa mediul online ne ajuta extraordinar de tare,asa ca gasiti farmacia Vivat Familia si online,si puteti comanda tot ceea ce aveti nevoie.


Spuneam mai sus ,''ajutor de nadejde'',deoarece aici putem gasi o gama larga nu numai de medicamente,ci si multe sfaturi in legatura cu alimentatia noastra,conditia fizica,cum sa luam medicamente,ce fel de medicamente, in functie de simptomatologiile pe care le avem,noutati medicale,fara sa mai fim nevoiti sa mergem la spitale sau clinici.


De exemplu, in farmacia din orasul meu ,Vivat Familia Braila putem gasi pe langa preturi foarte mici,si promotii si oferte la pachete si truse Vivat pentru diferite sezoane. 17 % reducere.. La nivelul orasului putem vorbi de mii de oameni ce interactioneaza saptamanal cu farmaciile Vivat.


''Marea familie'' Vivat Familia,face parte din categoria farmaciilor independente,cu un lant de peste 800 de farmacii prin toata tara,avand ca nivel national peste 700.000 de oameni care viziteaza saptamanal farmaciile Vivat...


Trecand si pe la noua tehnologie moderna,Vivat a lansat o noua aplicatie pentru smartphone-ul dumneavoastra...Cautati  si descarcati Aplicatia Vivat Familia,pentru a afla ultimele noutati in materie de medicamente,sfaturi uitile in legatura cu alimentatia dumneavoastra s.a.m.d.


Daca vreti sa aflati primii tot ceea ce e nou pe Vivat Familia,va invit si pe dumneavoastra sa va abonati la newsletter-ul zilnic pe care il gasiti pe site. Eu am facut-o deja  ;)



Succes la cumparaturi si la cat mai multe truse cu sanatate de la Vivat Familia.  :)