Valentine's Day fericit.

valentine-2015-articol



Voi incepe prin a descrie putin ziua de 14 Februarie,o zi cu denumiri diferite insa,toate duc catre iubire....Cea mai cunoscuta denumire a ei este ''Valentine's Day...''Ziua Indragostitilor'' mai spunem noi...Aceasta sarbatoare,obicei,traditie a poposit si pe la noi inca din secolele XIV,originara fiind din America. pana la urma ,daca stam sa ne gandim ,fiecare tara are o zi in care se sarbatoreste  iubirea...Insa nici noi nu suntem mai prejos,si avem  Dragobetele,care se sarbatoreste in data de 24 Februarie. Noi romanii le sarbatorim atat pe una cat si pe cealalta.Insa cea mia importanta este ziua de Valentine's Day..


Odata cu apropierea sarbatorii de Valentine's Day,vine si stresul in cautarea cadoului perfect pentru persoana iubita,declaratii de dragoste si alte surprize..Pentru mai multe cupluri fericite si ca  iubirea sa pluteasca desupra noastra ,pentru a ne usura munca ,adica sa primim sfaturi noi,idei de cadouri etc,haideti sa promovam impreuna Valentine's Day , urmarind si accesand urmatorul link  www.blogawards.ro.


Care e ideea?   Acest proiect se adreseaza doar persoanelor care au blog .Scrieti un articol pe blogul personal,promovand astfel Valentine's Day,iar  Blog Awards te premiaza.Articolul trebuie sa contina peste 100 de cuvinte si un link catre pagina principala Blogawards.Se vor acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant.  Premiile castigate vor fi trimise in curs de 45 zile.  TOATE DETALIILE AICI: www.blogawards.ro


SA PROMOVAM IUBIREAAAAAAAAAAAAA.   ;)