Buna dragelor bucatarese...Astazi am gatit ceva special pentru pranz,si m-am decis sa va dau si voua reteta,pentru ca e delicioasa,si trebuie neaparat sa o incercati. Deci: Am avut nevoie de:
- 15 cartofi mari
-aprox.200 g bacon/sunca
-50 ml ulei de masline
-cam 50 g branza/cascaval
-sare,piper,verdeata.
-eu am mai adaugat si rosii si ardei in tava,dar nu e musai.

Incepem cu cartofii care trebuiesc curatati si spalati.DE OBS: cartofii nu trebuiesc fierti inainte.Apoi luam un cutit si ii crestam,exact cum vedeti in imagini.Baconul se taie si el felii subtiri ,si se introduce in crestaturile cartofilor.Apoi stropim cu ulei de masline si asezonam cu condimente,dupa gust.Spre sfarsit,radem cascaval/branza. Se tine la cuptor,(eu l-am folosit pe cel de la aragaz,nu stiu exact temp.),cam 1 ora si 40 minute.Foarte usor de facut. Din acesti cartofi s-au saturat 6 infometati. Spor la treaba si pofta buna si voua. ;)