Produse naturale L'Occitane.

logo



De mult timp,inca din perioada pubertatii m-am confruntat cu probleme ale tenului meu,acnee,pete,eruptii ale tenului,puncte negre despre care credeam ca se vor duce insa nici in ziua de astazi nu am scapat de acnee. Intotdeauna m-am simtit rusinata de felul in care aveam tenul ,si pentru a ascunde il tot incarcam de fond de ten,insa asta mi-a facut mai mult rau,pe tot parcursul a 4 ani de liceu am avut tenul aproape zilnic acoperit de fonduri de ten si pudre..Mi-as dori ca si tenul meu sa arate ca al celorlate fete din anturajul meu,curat si fata pete.Nu am fost niciodata la dermatolog pentru un control specializat,am folosit  masti facute acasa,ce mai auzeam pe la prietene,anumite trucuri ,dar niciuna nu a dat rezultate, indiferent de crema pe care o foloseam fiind ea din comert sau preparata acasa. De curand am citit despre un renumit site unde se gasesc creme si solutii 100 % naturiste,bazate pe plante,arbori,intr-o gama larga fiind concepute pentru orice problema a tenului si pentru orice varsta. Nici cu hidratatea nu stau foarte bine,dupa cum spuneam mai sus ,nu folosesc niciun fel de crema,deoarece imi apar diverse mici bubite,iar tenul meu este uscat si deshidratat.Nu stiu ce sa mai folosesc.


Mi-ar placea sa incerc si sa folosesc Crema de fata SPF 20 cu extract de Imortele ,actionand de 3x mai mult fata de o crema obisnuita,revitalizeaza tenul si reduce ridurile vizibil in proportie de 89 % testat dermatologic..Am ales acest produs deoarece este o crema de fata simpla,care sper sa se potrivesca tenului meu,avand in vedere ca s-au folosit doar plante naturale.


P



Alt produs pe care l-as achizitiona ar fi din gama creme hidratante,ar fi Crema de fata cu extract de Angelica,are rolul de a hidrata in profunzime,tenul pe toata durata zilei,ofera luminiozitate si protejeaza de radicalii liberi.


P (1)

Va invit si pe voi sa cautati pe site ajutor pentru tenul vostru,dar si pentru ingrijirea parului,si al corpului. Accesand: ro.loccitane.com. Succes ;)