Patuturi de copii de la Bekid.ro

Probabil stiti ca atunci cand ne pregatim de venirea unui copil pe lume avem foarte multe lucruri de pregatit, printre cele mai importante pregatiri  este si alegerea unui mobilier potrivit pentru camera copilului.

Toti parintii isi doresc ca puitul lor sa se bucure de cele mai bune conditii, asadar cauta cele mai bune lucruri, ca sa fie mai usor atat pentru viitoarea mamica cat si pt nou nascut.Este foarte greu sa te decizi care este mai bun, asadar astazi va voi prezenta 2 modele de patuturi de la Bekid.ro , acestea sunt foarte elegante, frumoase si potrivite atat pentru o fetita cat si pentru un baietel.

Primul care mi-a captat atentia a fost patutul cu sertar KLUPS Karolina II Natur + Saltea, este un patutu foarte modern si nu ocupa spatiu foarte mare, este sigur si rezistent, gratiile patutului din lateral sunt fabricate din pin iar celalalte gratii de la cap si picioruse sunt din pal. Sertarul este foarte incapator si putem depozita lucrurile necesare bebelusului de zi cu zi: scutece,servetele si alte accesorii necesare. Are o culoare calda si placuta, iar salteaua se poate fixa pe 3 nivele in functie de varsta bebelusului si la cum ii este comod mamicii. Sigur v-eti fi incantati ca acest patut are si salteaua inclusa, asadar nu trebuie sa va mai faceti probleme in legatura cu gasirea unei saltele potrivite patutului, aceasta este confectionata din 2 straturi din fibra de cocos si un strat din burete la mijloc, oferind micutului un somn odihnitor si placut.

39588_Klups Karolina II Natur CS-750x750Voua va palce acest patut? Eu il recomand cu caldura,si noi am avut acest patut si este foarte bun,rezistent si il puteti folosi si la viitorul copil ,daca il depozitati corespunzator.

Al doilea patut care mi-a placut si mi l-as fi dorit foarte mult dar avand o camera mica, acesta ne-ar fi ocupat aproape tot spatiul din camera :) , asadar daca dispuneti de o camera mai marisoara acesta este foarte adecvat, pentru ca este foarte frumos si cu toate accesoriile necesare unei camera complet echipata a copilului, nu mai aveti nevoie de altceva in camera. MOBILIER MODULAR natur MINI MAX Beech, este tot ce aveti nevoie si totul va fi gata in cateva minute, aveti la indemana cel mai bun si frumos mobilier.

http://www.bekid.ro/masa-si-odihna/patuturi-copii-lemn/bertoni-lemn-modular-mini-max-culoare-beech.htmlPatutul este dotat si cu sertare pentru a pastra accesoriile necesare copilului dar si cu un dulap pentru hainutele copilasului,dulapul se poate monta atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga,, asta in functie de cum ii va fi mai comod mamicii sa se descurce cu copilul.Mobilierul se poate folosi pentru bebelus dar apoi se poate transforma si intr-un pat pentru cand copilul va creste si nu va mai fi un bebelus :) , parctic este 2 in 1 , foarte avantajos si practic. Dispune de un grilaj din lemn glisant iar salteau se poate fixa pe 2 nivele in functie de varsta copilului si cum se poate descurca mamica, si pentru sihguranta copilului.Ce sa va mai spun? Ca are in dotarea si leganu? Acest leganat se poate bloca atunci cand doriti, iar cand vreti sa linistit copilul puteti porni leganarea. Ce sa mai este un mobilier ideal pentru oricine. La un pret mai mult decat avantajos.

Sper ca v-au placut sugestiile mele si sa intrati sa vedeti si alte modele,poate v-eti gasi ceva mai frumos si mai pe gustul vostru, eu am ales ce mi-a placut mie :)

P.S Nu uitati ca BEKID.RO este magazinul preferat de majopritatea parintilor, aici gasiti preturi foarte avantajoase si modele variate de mobilier, calitatea este superioara si personalul foarte amabil.

Spor la cumparaturi!!!!