Rochii primavara-vara

 

logoPentru ca s-a deschis sezonul rochiilor vreau sa va prezint un site de unde va puteti achizitiona rochii  la preturi foarte bune.Acest site se numeste carmencita.ro unde veti gasi rochii de zi,de club,de coktail,de seara, cu super  reduceri de 10%.

Dar ca sa nu ziceti ca va mint ,am sa va prezint cateva modele care mie mi-au placut foarte tare.Primul model este din colectia rochii de zi si este vorba despre  o rochie lunga fara maneci si imprimeu floral-galben,.In talie are o banda elastica si curea ,avand compozitia 100% polyester.

Acest tip de rochie cred ca se potriveste oricarei femei ,iar pentru acesta vara este perfecta,O rochita lejera,vaporoasa,numai buna de mers la plaja,si sigur te simti confortabil in ea.

img_3809 Al doilea model pe care mi-l voi achizitiona il gasim la  capitolul  rochii de seara, fiind vorba de data aceasta de o rochie midi din broderie si tafta de culoare neagra care vine perfect pe orice tip de silueta,subtiind talia,echilibrand astfel umerii si soldurile,aces model mi-a placut deoarece este facuta pentru mine ;) asa cum are si caracteristicile. Pe acesta cred ca o voi purta la primul eveniment din acest sezon,si anume,nunta fratelui meu.

-bust interior din tafta

-maneca raglan

-fermoar ascuns pe spate

-finisaje de inalta calitate

Este un model care se poate face pe orice masura si sigur nu veti da gresi daca alegeti acest tip de rochie.

 

Produsul care m-a incantat cel mai mult,si pe care vreau sa il imbrac in aceasta vara este o  rochie clos cu captuseala din tulle de culoare bleumarin , cu fermoar metalic pe spate,prevazuta cu plasa  in partea de sus si captuseala din tulle. Cu acest model,voi fi cea mai tare din club :)

img_8816

Acestea au fost doar 3 modele prezentate care mie mi-au placut, dar ca sa va descoperiti modelele voastre preferate va invit pe acest site care este foarte bine structurat si usor de navigat pe el, si sunt sigura ca o sa va luati ceva deoarece sunt modele superbe.

Va doresc vizionare placuta si spor la cumparaturi.