lectii de dans.

softstep-logoAi vreo nunta sau vreun botez,si vrei sa dansezi ireprosabil? , vrei pur si simplu sa inveti dansuri noi?,vii obosit de la serviciu si ai nevoie de putina miscare,dar sala e prea plina? ei bine echipa SoftStep,te ajuta in tot ceea ce inseamna dansuri.

Intra pe www.softstep.ro si afla care sunt dansurile tale preferate,care sunt avantajele dansului si altele.Echipa Softstep,te asteapta intr-o sala  moderna si centrala,in care se desfasoara activitatea,alaturi de antrenori profesionisti.

Obiectivul acestor cursuri de dans este acela de a dansa cum doresti si sa stii ca tot ce faci pe ringul de dans arata foarte bine. 

Echipa Soft step va prezinta  diferite cursuri,si anume:  cursuri de dans pentru adulti.

ca de exemplu valsul mirilor.

Softstep ofera coregrafii pentru mirii care vor sa aiba un dans spectaculos in seara vietii lor...acesta este un dans foarte important pentru miri,acestia aratandu-si dragostea unul altuia si impartasind-o cu persoanele draggi lor...Mirii pot opta pentru sedinte individuale la pretul de 130 RON/ sedinta, sau pachete de 5 respectiv 10 sedinte.Sedintele se desfasoara in particular,timp de 1 ora.

Pachetele de 5 sedinte pentru dansul mirilor este la pretul de 600 lei si include si 2 abonamente gratuite la cursurile de adulti pentru orele de grup.acest pachet de 5 sedinte este recomandat mirilor care doresc coregrafie doar pe un singur stil de dans.

Scoala de dans Soft Step va asteapta la orele particulare pentru dansul mirilor cu un program relaxant si cu foarte multe idei pentru coregrafii personalizate fiecarei perechi de miri.

 

 

file_52e0423912663.jpg

Scoala de dans ,mai ofera  cursuri de dans pentru copii dornici sa practice un sport...Dansurile predate sunt: dansuri standard (Vals lent, Tango, Vals vienez, Slow Fox, Quick step), si dansuri latino-americane (Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive).Beneficiati de o super promotie pana la data de 15 Septembrie,prima luna de cursuri este gratuita pentru baietii cu varsta cuprinsa intre 5 si 11 ani.

 

imagesMULT NOROC SI LA CAT MAI MULTE INSCRIERI. :)

P