Cadoul care ti se potriveste.

logoIn curand,la noi in familie va fi mare sarbatoare,si anume ziua de nastere a tatalui meu,pe care o vom sarbatori in data de 7 Septembrie. Ne este foarte dor de el,deoarece serviciul pe care il are, ii cere multe luni plecat de acasa. In fine...Ca la orice zi aniversara,Ne trebuie un cadou nu-i asa? Ne-am saturat sa-i  tot cumparam  lucruri materiale cum ar fi bluze,tricouri,parfumuri sau aparate de ras....

Asa ca, eu cu mama si fratele meu,ne-am hotarat sa dam o raita pe Promotion.eu,deoarece stiam ca aici ii vom gasi cadoul perfect..

Ne-am gandit noi,ca i-ar trebui un cadou special si inedit  ,ceva la care sigur nu se va astepta,care sa-i  aminteasca de noi,dar in acelasi timp sa ii fie de ajutor in ceea ce inseamna servici(mecanica,agricultura,tractoare s.m.d),.Am pornit de la o idee a  matusii mele,care are un boutiq de imbracaminte printre care mai are drept bonus  tricouri personalizate, si,brichete peronalizate ,pentru a le oferi clientilor fideli ai magazinului,asa incat ea isi face reclama boutiqului ,ca si cum si-l personalizeaza..De aceea ne-am hotarat sa ii alegem un  set de unelte personalizat,

pe care vom inscriptiona numele meu al mamei si al fratelui meu,pe capacum trusei de scule,,,astfel incat el cand o va deschide va citi numele noastre mereu.

set-unelte-199-bucati-personalizat

Asadar,daca aveti cumva un business,si doriti articole personalizate pentru a atrage clientii,va recomand cu toata increderea Promotion.eu.

Sunt o echipa prospera,care evolueaza de la an la an,rapid  si ieftin,cu o varietate de produse pentru : Casa si amenajari,Genti si articole de Calatorie,Ceasuri,Seturi de scule si unelte,toate acestea fiind foarte utile si la un pret foarte accesibil.

Noi am fost foarte multumiti de primirea coletului,si de faptul ca ofera promotii,iar livrarea se face in timp de 14 zile de la confirmarea comenzii.

Acum, cu ajutorul PROMOTION.EU, avem cadoul potrivit si util pentru tatal meu,iar acum asteptam cu mare drag reuniunea de familie.